The small moon

Just det, angående live uppträdanden. Pappsen kom hem en dag nu i veckan med fyra biljetter till melodifestivalfinalen i globen. Det ska bli kul att äntligen få se globen från insidan och få höra (förhoppningsvis) en massa bra låtar med bra artister live.

Var bara det jag skulle tillägga. Godnatt. 

I´m a lady you know.

Idag var jag på teatern "Mig äger ingen". Den var väldigt bra gjord men tyckte den blev lite utdragen och händelselös. Inte varje dag man går på teater så det var väl trevligt ändå. Att gå på teater fick mig att minnas två musikaler jag har varit på tidigare. Först "Grease" som var hur bra som helst, sen "Dr. Jekyll and Mr. Hyde". De var riktigt häftiga att se live kan jag lova.



 


Work out

Step-passet var bra men svårt. Om man ska få ut mycket träning av det måste man nog gå ett par gånger så att man lär sig alla steg. Det var uppbyggt som ett aerobics-pass, alltså som en lång kombination av steg, fast med stepbräda. Så man var dessutom tvungen att hålla koll på fötterna så man inte trampa snett och ramla av den. Hah. Tur att man har ganska bra koordination.

Idag var jag på ett traditionellt, enkelt, svettigt medelpass. Nu är det träningsvärk på schemat.

Jag tror allmän-kemi-delen är hemma. Med lite tur.

EN EXTRA TIMME INATT. Därför går jag och lägger mig redan nu. Långa underbara skönhetssömn, nu kommer jag. 

 

Bara så ni vet

Nu sticker jag till F&S Rocklunda och testar ett step1 75 pass. Exciting :)

En bild!! De tillhörande 57 kommer inom kort (långt)


Tidigare ute än någonsin (hoppa inte över ån och ropa hej?)

Hej mig själv! Nu är det du och jag :) Let´s do some good in this world!

BLÄÄÄÄ

Finns inget ni kommer finna intressant att skriva. Här kommer det som finns:

Jag slipper redovisa CMC labben men det finns 1/4 risk att jag måste redovisa fryspunktsnedsättningslabben. Hoppas min grupp slipper men är ändå glad att det inte blev CMC.

Imorgon ska jag ta heppespruta 2. ÅH VAD ONT DET KOMMER GÖRA :P

CMC-lab ska rättas och lämnas in igen. BLÄÄÄÄ

Jag ska måla naglarna roooosa ikväll :D girly girly

Jag har varit och svettats i grupp idag. COOOSY. Sen badade jag för varmt så mitt huvud blev konstigt. Kanske alla kemikunskaper flög in och det var därför det kändes så konstigt!! Man kan väl få hoppas..?

Har inte testat om jag kan mer kemi för jag har inte öppnat böckerna :P haha

Om en vecka och en dag är det tenta. OH MY FUCKING GOD.

Ja det var det jag kom på. Har inte tagit fram kameran än, haha. ELSA, SKICKA BILDER FRÅN I FREDAGS!!! (PUSS LÖV U)





  

Ska bättra mig

Usch, vet ni vad jag just insåg? Att jag aldrig lägger upp några bilder längre på bloggen. Vad tråkig jag är! Ska se till att börja använda min gamla kamera igen eftersom mobilkameran rent ut sagt suger. Måste ju bli några bilder lite då och då.

nananana naa naa

YEY, imorgon har jag sovmorgon! Ska inte upp förrän 06,30 :D


Första snön -09

Inget kul händer som känns värt att skriva om. Träningen rullar på. Imorgon är det dags igen.

Idag fick jag en glimt av första snön. Syntes den på fler ställen än i Uppsala?

critical micelle concentration

Jag orkar inte skriva labrapport :( Det är tråååkigt.

inget

Kanske dags att börja fundera på labrapporten.. snart.. Först ska jag nog ta mig ett bad. Har ju varit på Friskis och tränat (puls/medel) *nöjd*

Idol 2009

Har sett Idol ikväll och känner mig riktigt irriterad på en massa saker i programmet. Problem ett som ALLTID är ett störmoment är såklart den ständiga "pausen" i form av samma jävla reklamer som snurrar om och om. Är det bara jag eller har reklamerna blivit fler? Till själva programmet: Jag tycker inte att man hörde idolernas röster, det viktigaste, det som tävlingen handlar om. Det var alldeles för mycket duakör (heter det så?) i bakgrunden och istället för att se idolerna uppträda täcktes de av massa dansare som klängde och tog upp hela scen. Det värsta av allt var ändå slutet där man var tvungen att lyssna på de två som publiken har röstat fram som sämst en gång till!!?? Hur fan tänkte de då? JAA, VI LÅTER PUBLIKEN GENOMLIDA DE TVÅ SÄMSTA EN GÅNG TILL, DET MÅSTE GE HÖGRE TITTARSIFFROR! Nej tack. Nej.

Ändå sittar jag där och tittar och ni kan ge er fan på att jag kommer sitta där nästa fredag också. 

Godkväll

Nu har jag just skrivit klart mina förberedelser inför lab imorgon. Är inte överdrivet taggad på att laborera från 10.15 till 17 men det KAN ju bli lite intressant ändå. Hoppas.

Idag har jag varit och tränat på Friskis. Medelpass. Vi var väldigt få men det var nog för att han som i vanliga fall har passet tydligen har varit sjuk ett tag. Vi var bara knappt 20 pers men mer space åt oss. Känns i alla fall hur bra som helst att ha kommit igång med träningen nu :) Tänk sen när man börjar känna att man orkar mer och får bättre uthållighet och starkare muskler. Då snackar vi bra känslor.

Önskar er en god kväll och natt 

Let´s go

Bestämde mig för att ta en hemmapluggdag och hoppa över den 1,5h långa föreläsningen. Kanske är förståligt att man inte orkar sitta där 3,5h på bussen för att vara i skolan 2h. Åker imorgon iaf även om det är lika kort dag. Kan inte missa för mycket av den otroligt roliga delen av kursen, biofysikalisk kemi *hoppar upp och ned*.

Nu har jag bundit mig till träning på F&S i - håll i er - 6 månader. Det kostade 700 kr vilket är ett överkomligt pris tycker jag. Nu gäller det bara att få rutin och verkligen gå på träningarna. Har som mål att gå minst 2 gånger i veckan. Just nu skulle jag kunna gå varje dag för att jag vill så jävla mycket (och för att det är sååå kul) men kanske inte bra att köra ut sig i början.

Nu dusch.  

Allt kan beskrivas kemiskt

Idag, efter månader på sofflocket, har jag tagit tjuren vid hornen och tvingat mig ner till Friskis & Svettis på Rocklunda. Det var hemskt och jag mår skitdåigt över hur otränad jag är. Aldrig någonsin har det varit så illa. Konditionsmässigt var det inte särskilt utmanande eftersom kroppen och musklerna (där musklerna ska vara) inte orkade röra på sig som de brukade. Hjärtat hade behövt lite högre tempo. Kanske kommer musklerna ikapp och jämvikt kan ställa in sig, det tror jag.

Jag tänker inte ge upp.

nåja

Ingen träning men en promenad. Och en timme i bubbelbadkaret :)


Tråkigt blogginlägg

Morrn.
Igår blev det partey i Uppsala med bror och några klasskompisar. Förfest hos Bori och Ivan och sen ut på norrlands.

Idag ska jag träna men har inte bestämt hur jag ska träna än. Det återstår att se.

På måndag har jag dugga2 så måste plugga jämvikt, orbitaler och kemisk bindning. SKOJ ;)