oinspirerad

Jag har verkligen ingen lust med bloggen just nu. Eftersom jag inte gör något speciellt på dagarna finns inte mycket att skriva om. Kanske kan komma något inlägg innan jag drar till Stlm sen Malta 10/8 men tänker köra igång igen efter semestern.


Home again

Okej, jag är hemma men har undvikit bloggen ett tag.. Ganska bra tillfälle när jag ändå varit "borta i tre veckor". Det var ju ändå bara några stycken som visste att jag kommit hem. Vi kom hem för en vecka sedan. Det blev drygt en veckas cykling i regn. Vi cyklade totalt 40 mil vilket jag i alla fall var mycket nöjd med.

Om 23 dagar ska jag till Sthlm för att träffa stora delar av truckflategånget. ÄNTLIGEN! Den 10-13 ska vi hänga hos Stini och den 13 åker vi till Malta :D Jag var hos Stini i Sthlm i onsdags-torsdags! Vi citronsolblekte vårt hår (mehe) och såg fyra filmer. Hon tog ett par kort som jag får tigga!

Nej nu ska jag fillura här hemma med diverse saker men vi lär väl höras nu när ni vet att jag har tagit mig hem. Ingen ro och ingen vila :) 

See ya :)

Nu drar jag och Elsa ut och cyklar. Vi har tänkt vara borta tre veckor så om vi fölföljer hela cykelresan blir det inget bloggande på tre veckor nu. Ha det bra så hörs vi sen! Kram Ida



PS. Malta är typ bokat (snart) och jag är sååå excited!!