Happy new year

Nyårsafton.

Som jag skrev för ett år sedan; Nytt år, nya möjligheter! Ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda :)

mustascher

Elsa var här och vi gjorde mustascher. Kollade lite på tv också och löste korsord.

Imorgon blir det stan för hela slanten!


julfestandet


Det blev juldagsfest på skybar med en massa 40+ som var roliga. Utsikten var underbar.
Annandagen drog vi en runda bowling och ett besök på pitchers. Blev en relativt tidig kväll.
Gissa vem som är kung på bowling? Vann båda serierna. Ena skrapade jag ihop 135 poäng.


Jag älskar min nya kamera


God Jul var det ja!

God Jul


ute i sista sekund

Fortfarande ont i halsen men det borde gå över till imorgon (dock ersättas av en hemsk snuva). Nu ska jag snart ner på stan! Wish me luck..

beslutsångest

Ontihasenhelvete. Snälla låt det försvinna innan julafton.

Imorgon ska jag beställa glasögon. Det står mellan två olika par och det blir inte ett lätt beslut. Gillar de båda men det är ett par som kanske är lite mer favoriter. Svårt val.


psssch, jag har tjuvtittat under granen!

Egentligen är detta min julklapp och jag kanske borde försöka låtsas att jag inte har en aning om vad jag ska få men jag är för excited för att vänta med att visa er vad som väntar.


Kommer bloggen äntligen fyllas med lite mer bilder?
Canon IXUS 110 IS Gold


Melody Club

Melody club spelade på Konrad igår och det var hur bra som helst! Elsa tog massa bra bilder som jag ska tigga :) Det är Elsa och jag som står där längst fram mitt framför Krisse (höhö).


Denna bild hittade jag på konrad.se


Vårt fantastiskt vackra avlånga land...

Jag tycker att snön borde få finnas när man sitter inne eller ska gå ut och väljer att man vill att den ska finnas vid just det tillfället. Annars kan den vara. Imorse var jag riktigt jävla förbannad på snön och detta pissland. Visserligen var klockan 5,30, jag var trött, frusen, vägarna hade bara delvis plogats och definitivt inte sandats. Såklart ligger jag helt plötsligt på marken med cykeln över mig och förbannar detta skitland. Om någon undrar vem som väckte er typ mitt i natten var det jag som svor. Med ett mindre (läs; tillräckligt stort) blåmärke på knäts/lårets insida? cyklade jag vidare i väntan på nästa vurpa som, tro det eller ej, aldrig kom. 

Hemresan var nog till och med värre. Jag bestämde mig för att inte cykla en enda gång till i år om det är minusgrader. Imorgon ska jag cykla igen DEFULASTEORDJAGKANKOMMAPÅSTÅRBAKOMDENNATEXT

ÅÅÅH, VILKEN JULSTÄMING DET BLEV NÄR SNÖN KOM!


gasque

Imorgon är sista labdagen och på torsdag eftermiddag är förhoppningsvis hela labhistorien klar. Då finns kanske lite mer tid för blogg.

Gasquen i lördags var superbra. Hamnade bredvid trevliga bordsgrannar och det bjöds på rolig underhållning och spex. Julmat kändes som att man inte hade ätit på år och dar, men det måste väl vara ett år sedan. Vi dansade och delade ut julklappar med tomten. Väldigt trevlig kväll :) 

shopping

Idag har jag köpt en sportbh och ett par mysbyxor på intersport. Som Friskis & Svettismedlem fick jag 20% rabatt. Nu är jag nöjd och längtar tills jag får testa bh:n. Hoppas jag hinner imorgon.

I förmiddags var jag och tränade. Kändes bra som vanligt.

Nu ska morgondagens labb förberedas, see ya

Laborationer

Har kämpat med labbar igår och idag. Har varit i skolan ca 10 timmar båda dagarna. Nu är jag trött. Som tur är har jag ledigt imorgon men fler labbar ska förberedas :( låt mig bara klara de!!!!