Fika, sång och gamla människor

Kom just hem från Oxbackens servicehus. Volontärar lite extra där. HAH, skoja. Mammas kör var där och sjöng lite julsånger så jag och Mandel följde med mormor dit för att lyssna. Lite fika, sång och gamla människor :) Trevligt trevligt.  

Stickat med lukt av får

Jag håller på att sticka en halsduk! Den kommer bli klar imorgon eller i övermorgon skulle jag tro. Ska bli skönt att ha när kylan börjar komma. Egentligen tycker jag det är kallt redan nu vissa dagar. Då är det runt 3 grader C. Hörde i öronvrån på vädret att de har neremot minus 20 grader uppe i norr. Herrejävlar. Då hade man varit tvungen att köpa en vinterjacka, en riktig vintejacka.   

Spex

Idag har det tränats dansspex inför gasquen och druckits glögg och ätits pepparkakor och lussekatter. Mys. Är nog ändå ingen från klassen som läser min blogg så jag kan avslöja att dansen är inspirerad från filmen "Mean girls" när de dansar till jingle bells rock. Sök på youtube om ni vill se.


Om det gick att lyssna sönder Mikas "any other world" så skulle jag ha gjort det idag. Den är otroligt vacker. Tro mig. Nu har ni Youtube redan uppe!? tih.  

Kemi freak

Kollade tillbaka på mina inlägg och inser att jag har glömt berätta att kursen i allmän och biofysikalisk kemi är slut och klarad :) Fick 60% rätt på tentan (G låg på 50%). Nu hoppas jag på samma framgång med denna kurs.

Dugga

Skrev dugga i organisk kemi idag. Jag fick 1/8, pinsamt dåligt. Tar det inte så hårt, det är ju trots allt tentan som räknas.

i dubbelsäng och badkar

Har haft en helt underbar helg.

Saknar er redan

♥ Loo & Stini ♥


Wohoo

Idag har jag varit på mitt 20:de träningspass på 6,5 veckor!

Ska tilläggas att jag fortfarande tycker det är lika kul varje gång

Jag mår mycket bättre nu jämfört mot innan jag började och byxorna sitter nog lite lösare :)


Gasque

Den 5 december är det gasque på upplands för biomedicinare. Ska bli så kul :) Har idag införskaffat klänning, väska och julklapp till julklappsbytet. Klänningen är mörklila med paljetter över brösten och går sedan ut i volanger typ. Får lägga upp en bild för den lät rätt lame när jag förklarade. Haha. väskan köpte jag på Indiska. Den är svart, har en söt form och så sitter det en stor rosett på ena halvan av väskan. Svårt att förklara. Julklappen ska inte avslöjas om någon biomedicinare har lyckats hitta hit.

Cant wait

Dress for success

Jag tror att jag har hittat min gasque-klänning. Ska kanske ner på stan och köpa den imorgon :)

YEES

Labsäkerhetsduggan skrevs idag och den blev gooodkänd på alla tre delar. YEES, slipper omdugga och kan åka hem tidigare på fredag!

Har köpt biljetter till Norrköping på fredag :) lääängtar! Jag och Stini ska hälsa på hos Loo. Åker hem på söndag igen. 

Igår var jag på step-passet som jag var på för nån vecka sen. Det var mycket roligare och jobbigare när man kunde koreografin bättre. Ska nog gå på det på söndag igen. Ikväll blir det ett traditionellt medelpass.

väntar på bättre tider...

Nu har jag gått och blivit sjuk :( Har dessutom massor av saker jag måste göra i skolan som är skit tråkiga. Organisk kemi suger men på ett eller annat sätt ska jag väl lyckas lära mig det hoppas jag. Jag vill ha jullov nu! 


Bara snabb update

Idag var en dålig dag. Jag var trött och okoncentrerad på kursens hittills svåraste föreläsning. Fattade inget. För att slippa plugga åkte jag och tränade. Igen. Har blivit tre dagar i rad nu :)

Imorgon blir det middag hos Saara! Ska bli trevligt såklart.

Orkar inte mer nu. Godnatt.

Malta 09



Stinis bilder är på gång. Än så länge finns bara några på facebook men snart hoppas jag att de är skickade till mig.


Sprutor hit och dit

Är inte alls taggad på Uppsala imorgon. Det känns så ovärt att åka fram och tillbaka för två-tre timmar.. hade inte tänkt ta upp denna klagan igen men det är svårt eftersom jag lever med det varje dag. Det som får mig att åka överhuvudtaget är svinissprutan. Den ska tas imorgon på BMC, vilket är skönt. Slipper åka till Akkis som vi gjort för Heppesprutan. Kan också ta den direkt efter seminariet så blir inga väntetider där (om nu inte hela BMC ska ta skrutan imorgon runt kl 10-11). Nu är det bästa att jag går och lägger mig så att jag får några timmars sömn iaf.


Haha, ritade denna bild för nått år sen. Ungefär såhär långt sträcker sig min konstnärliga talang.


Imorgon ska jag försöka komma ihåg att visa en sak jag har köpt idag :) 

 


Long time no see.

Nu är tentan skriven (för lääänge sen känns det som). Kan inte uttala mig om hur det kommer gå. Förskte räkna poäng och då låg jag precis på gränsen till godkänt så man hoppas väl. Efter tentan köpte vi med oss mat och förfestade hos Elsa W. Drog senare ut till Stocken där det såg ut att vara längre kö än det var. Eller så gick den bara fort. Dansa, dansa, dansa på högtalare :) När jag skulle hem körde bussen bara till Enköping men jag fick åka med busschaffisen (i bil) till Västerås eftersom han bodde där.

I lördags var det halloweenfest hemma hos fadder-Frida. Det var jättekul! Massa folk i olika utklädnader. Själv var jag utklädd till läkare. En något opålitlig läkare...