Tur eller retur?

Åh mitt bloggande går segt just nu. Det har ni väl kanske märkt. På fredag klockan 15,10 går min buss till Oslo. Därifrån går tåget 23,09 till Bergen. Kommer fram runt 7 tiden morgonen därpå. Ser fram emot att åka hem igen. Under min tid hemma har jag insett hur snabbt rastlös jag blir utan jobb. Jag har också insett hur pass självständig jag har blivit. Jag är inte barn här hemma längre. Jag känner mig vuxen. Det känns bra :)
Imorgon ska jag (hör och häpna) gå till frisören och förhoppningsvis få tid till klippning. Kan tänka mig att det är ganska många som ska klippa sig imorgon men jag satsar på att dra ned tidigt (10) så kanske chanserna ökar.
Nyårsafton imorgon. 


Hello 2009

Jag är så trött. Skulle åkt ner på stan för att fynda men min brist på kraft tog överhand så jag stannade hemma. Är sjuk. Måste blir frisk på en vecka i alla fall. Vill inte komma tillbaka till jobbet och vara sjuk för då kommer jag nog aldrig ha tid att bli frisk.
   Ikväll blir det Yes Man på bio med Vivi och Elsa. Elsa träffade jag iförrgår då vi var ute med Johan, Micke och Henke. Vivi har jag däremot inte träffat på väldigt länge. Det måst ha varit i somras :O Jag tror inte jag har träffat henne sedan hon flyttade till Sthlm. Shit. Då är det på tiden.
   Apropå mitt första stycke om att fynda. Jag är väldigt sugen på en skinnjacka, jeans och skor. Får ta det i början av nästa vecka. Hoppas att jag hittar något snyggt!
   Nyårsafton närmar sig. Nu kommer ett nytt år med nya möjligheter..
    

Home Sweet Home

Att vakna upp i min egna varma säng på julaftonsmorgonen kändes nästan overkligt. Ändå kändes det som om jag adrig varit borta. 
   Den 22 december jobbade jag till 21 och kom i säng runt 00,30. Två timmar senare var det bara att pallra sig upp och göra sig klar inför hemresan. Jag gick ned till busstationen och tog flybussen. Sedn flyg till Oslo, väntetid, flyg till Sthlm, väntetid, flygturen till Västerås. Västerås är sig likt. Gick på stan för att inhandla julgåvor. Efter ett par timmar hade jag faktiskt lyckats. På stan var det som det brukar, såg folk man kände igen överallt och hela tiden. Lite jobbigt, hade börjat vänja mig vid motsatsen. Kvällen blev lugn. Vi klädde julgran, åt gröt och kollade på bingolotto. Hah! Ja, det är tradition. 
   Julafton blev som den brukar. Så som den ska vara. Dock slumrade jag till under Kalle men är man trött så är man. Småkusinerna var på mig hela kvällen vilket är helt som det ska det också. De är så söta.
   Jag är helt utmattad. Verkar inte kunna få tillräckligt med sömn. Har inatt sovit elva timmar men jag hade lätt kunnat sova ett par till. Heh, när jag tänker efter sov jag lite framför tv:n sen också. Nu är det dags för mat.
To Be Continued... 

7

Om en vecka är jag hemma :) Den 23 blir det panikhandel av julklappar hemma i Västerås. Ska försöka klura ut vad jag ska köpa innan i alla fall.
Igår kväll hittade jag Alexis inne på toa (som vanligt, hah) så jag joinade och läste tjejtidningar och snackade. När Danne kom hem blev det firning av deras första månad tillsammans med en liten shot Baileys :) Sedan fick inte jag vara med på resten av firningen. HAHA!
Nu ska jag ta reda på när flygbussen går och köpa tandkräm bland annat. 
Imorgon jobbar jag kväll. Det blir nog ganska lugnt.
HADET



    

9

Söndageftermiddag. Igår kväll var det mysfilmkväll med Erik. Vi såg "Be Cool" med John Travolta och sen såg vi några simpsons avsnitt :) Vad ska man säga.. det var väldigt koseligt. Hög mysfaktor.
Veckan har varit helt okej. De har gått fort. Nu är det bara 6 jobbdar kvar detta år för min del. Det blir frukten för hela slanten. Har inte tid att skriva. Batteritiden tar snart slut och jag måste hinna gå in och kolla banken. Har ju fått min första FETA lön nu. Känns ASGÖY <-- (norskt ö ska det vara men orkar inte krångla för att lägga in det..) 

SNART KOMMER JAG HEM :) LÄNGTAR EFTER ALLA ER DÄR HEMMA!!

13

Fridag! Ganska jobbig dag igår. Kom 6 pallar med varor och dessutom var jag världigt trött eftersom det bara blev 4 timmars sömn natten innan. Men nu har jag vilat upp mig :)

Hittade en bild på facebook från julbordet. heh. Mr Erik och jag.


15

Det närmar sig :)

Idag börjar jag klockan 13. Gick och la mig 19 igår så bestämde mig för att gå upp ganska tidigt och gå till biblioteket. Så här sitter jag nu.

Såg att man kunde rösta på rockbjörnen på aftonbladet också. Så ni som inte har myspace SKA gå in på:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/ och rösta på The Federales EN GÅNG PER DAG. Vill ju att syster ska vinna!

Igår var vi på fest hos Per i hans lilla nya lägenhet. Senare träffade jag Erik :) tihi.

Vi har söndagsöppet nu innan jul så jag ska fråga om jag behövs. Dubbla timlönen säger man inte direkt nej till. Då blir det byebye partytime istället.

Nu ska jag fundera på vad jag önskar mig i julklapp! Mor skickade och frågade igår.

17

Nedräkning till hemresan har börjat. Nu är det bara 17 dagar kvar :) Har just slutat jobbet för dagen och ska snart ta bussen hem och umgås med Alexis som är hemma idag. Det blir "girlsnight" som hon sa.
Fick Malta flashbacks när Wivi frågade vart jag hade sovit natten till fredagen.
- Hemma hos mig...
- Vart sov Erik?
- Hos sig..
- MHMMM...
På Malta var det samma historia men då var det mer:
- IDA, VART SOV DU I NATT?
- eeeh på mitt rum..
- VART SOV MAEL?
- eeeh... ja.. jag vet inte riktigt faktiskt..  
Tihi, samma historia.

Vad händer ikväll? Grannarna ska ha inflyttningsfest. Är bjuden men ska jag/vi gå? Är ju lite sugen på att gå ut på byn så skulle ju kunna titta in hos grannarna på förfest och sen dra vidare. Vi får väl se. Annars blir det hemmakväll.. segt :P

PUSSIPUSS

 

The Federales



Min systers band har blivit nominerade till årets myspaceband på Rockbjörnen!
Det är hur häftigt som helst.
Gå in och rösta:

http://www.myspace.com/rockbjornensmyspacepris


Date

Ledig dag idag :)
Igår var jag på mysdate med Erik (a) Vi gick på restaurang och satt vid ett litet mysigt bord och pratade i flera timmar.
Nu är flygresan bokad (tack mor ♥) Så den 23 december kl. 8.50 är jag i Sverige igen :D Ska bli så skönt att komma hem.  


Internetlös flicka :(

Hej!
Internetdagarna är nu mer förbi. Christoffer (L) vår granne har flyttat och det är hans internet vi har snålat på. Sitter nu i en galleria och surfar. Jävligt jobbigt :( jag som precis hade kommit igång med bloggen. Men det har flyttat in tre svenska (SÖTA) killar som verkar intresserade av att dela på internet så vi får hoppas att det löser sig snart.
Lägger upp en bild från i lördags. Jag träffade Ida, Öyvind och Johanne hemma hos Ida. Hon bjöd på indisk mat som var underbar. Senare drog vi ut och festade.


Jag och Öyvind

Får försöka ta med datorn någon gång snart igen så att ni får lite uppdatering om vad som sker i Bergen. För tro mig: I Bergen sker det alltid någonting..