See you!

Bye everyone! Nu ska vi alldeles strax åka till flygplatsen. Allt är packat och klart för att åka. Hoppas ni får det bra här hemma. Massor av pussar och kramar!


Ps. Kommer förhoppningsvis ta några bra kort som jag kan lägga ut sen.

Lailonn

Hjärndöd..nästintill

AAAAAh, jag kom precis på mig själv sitta framför datorn nu när jag har ett stort samhällsprov imorgon som jag knappt har pluggat till. Lyckat. Då FÅR jag inte hitta mig själv här. Men Fan. Kanske ska gå då när jag har kommit på dessa viktiga fakta? eeeh... snacka om att skriva skit.

Lailonn

Påminnelser

Idag när jag satt på sängen såg jag min fula gula väska från STS! Där i låg mitt skrivhäfte och kort och massor av minnen från tiden på Malta. Jag kollade igenom skrivhäftet. Gud vad snabbt man glömmer. Där stod massor av roliga saker som jag och Steph skrivit till varandra under den tiden då vi hade lektioner tillsammans. Kortet på våra franska vänner tog jag upp och kollade på också. 

Jag lade tillbaka allt där det låg och sedan läste jag hälsningarna på väskan (som ni skrivit till mig) högt för mig själv. Man måste påminna sig om vilka underbara vänner man har ibland. Speciellt när de inte alltid finns i närheten.

♥Idahoe♥ 
   

Raderat

Det som inte får hända hände. Allt som fanns på min dator blev raderat och är nu inte mer än ett minne blott. Det är inte kul, men vad ska jag göra? det är bara att acceptera och gå vidare.

Idag var jag ute och körde. Ut på landet :P Det gick bra. Tyckte jag i alla fall.

♥Lailonn ♥ 

Sjuk

Tja..
Vaknade utav att väckarklockan ringde vid halv sju igår. Kände hur riktigt dåligt jag mådde. Men jag ville ville ville verkligen åka till Säter för att spela volleybollmatcherna. Men det gick inte. Var bara att ringa och säga att jag var sjuk. Låg mest hela dagen igår. och hittils har dagen börjat på samma sätt.
Drömde att jag var på psykologilektion och att min mobil hade blivit helt konstig. Den vägrade sluta ringa med alla möjliga konstiga signaler. Det gick inte att stänga av den heller. Jag vaknade med svetten rinnande av den otäcka drömmen. Som nu i efterhand inte var så farlig.
 
Imorgon klockan 9.10 har jag körlektion. Fjärde blir det nu. Jag har bara en teorilektion kvar, men jag har ju tid på mig så jag hinner gå en omgång till om jag känner för det. 

Nu ska jag roa mig genom att spela The Sims. What a nerd I am ;)
See you!!
Love

  

Corres födelsedag.

I tisdags fyllde Corre 18 så vi ordnade en liten överraskning för henne. Hon skulle på teckna måla klockan tjugo över sex så klockan kvart i gick vi till växhuset och satte upp värsta plakatet där vi skrivit CORNELIA med stora bokstäver och satt upp en del fina bilder på henne + en skattkarta. Sedan hade vi gömt 3 skattkartor till som ledde till en restaurang där vi skulle sitta och vänta på henne.. fast Vivi fick spionera på henne så att hon verkligen kom fram. Det blev inte exakt som vi hade tänkt oss.. men hon kom fram och vi hade en väldigt trevlig och god måltid. Sedan åkte vi hem till mig och käkade kladdkaka :D Jag hittade en väldigt fin bild på några av oss när jag höll på å leta efter gamla bilder :D den här är tagen på halloween för ett år sedan: