Valborg i Uppsala

Wohoo. Äntligen har jag fattat varför folk firar valborg. Det gör man om man firar det i Uppsala!! Tro mig. Vi började dagen med att gå och kolla på å-racet men såg inte så mycket eftersom att det var så mycket folk. Vi var i ekonomikumparken och grillade och hängde med galna folk typ :P Sedan östgöta nation för champagnegalopp. JÄVLAR vad kul det var. En flaska "champagne" kostade 100 kr och alla sprutade det på varandra. Var dyngsur efter tio minuter. Så himla kul!! Liveband och massa folk. Nu har vi tagit en kort paus hemma hos Hong innan vi drar vidare till Flogsta. Där blir det typ grill och grejer! Ser fram emot det :) Nej, nu ska jag sminka mig och fixa håret! Ha en trevlig kväll!!! PUSS

Missade duggan idag..

På karolinska idag och skrev uppsats och levnadsbeskrivning. Det kändes bra men det är väldigt många sökande. Säkerligen fler detta år än året innan då jag faktiskt lyckades ta mig till intervjun. Synd att jag är så dålig på att prata in mig genom intervjuer. Inte alls min starka sida tyvärr. Jag tog tåget hem redan kl 14 och drog iväg till gymmet för att biffa till mig ;)

Helgen var förresten kul! Preklin i fredags på V-Dala med en massa kaniner och andra ologiska folk. Bull och Bib i lördags med Elsa! Lyckades få hit henne från Sthm. Det var en kul kväll :) 

Back on track

Datorn är fixad!! Trodde ett tag att alla mina filer hade försvunnit men det visade sig att de bara gömt sig.

Har precis bokat tågbiljetter både hit och dit. Imorgon blir det hufvudstaden och KI och i maj blir det nattåg till Malmö.

Var bara det. Nu ska jag på något vänster orka ta mig ned till stan för att ta passfoton. Bakis och fräsch.

datorhelvete

HJAA..JJAHA, NU ÄR mIiN DATOR CÅP OCH DET HÄR MED MOBILBLOGG ÄR INTE MIN GREEJ. KAN INTE ENS SE VAD JAG SKRIVER JUSRT NU?? VAD ÖREFELET? HAHA, BÄSTA INLÄGGET EVER!!!

känns som onsdag..

Sprang 4 km på 22 minuter. Hade tänkt springa 5 men fick så fruktansvärt ont i fötterna. Var som om strumporna tillsammans med skorna skavde på vissa ställen. Hade dock orkat minst en kilometer till i samma tempo vilket ju är jättebra. 



 
Jag är glad att du är hemma ♥


Polisen

Jag hade skrivit ett blogginlägg igår men det försvann mysteriskt. Så kan det gå. Jag förklarade med en fin berättelse hur jag hade kommit vidare i uttagningen till polishögskolan. Orkar inte skriva om det eftersom det inte är så mycket att berätta egentligen. Klarade svenskprovet och ska dit för ett samtal på torsdag nästa vecka.

Eftersom det finns en chans att jag kommer vidare till fystesterna kör jag på för fullt med träningen nu. Kom just hem från en runda i skogen med mamma på 6,5 km. Det tog oss drygt 40 minuter. Kul fredagskväll va? ;) Hah, nämen känns bra nu efteråt.

Imorgon blir det eventuellt fest i Flogsta med många biomedicinare. Har dock inte bestämt mig helt om jag ska åka. Är trots allt ganska lång resväg.

BLOGGTIPS

Till alla er som vill läsa en bra blogg som skrivs av en sjukt rolig tjej (på riktigt första gången jag sitter och garvar högt för mig själv framför datorn) gå in på anagina.blogg.se


Godkväll

Har skaffat träningskort idag. Det blev kombinerat jympa och gym. Passade på att gymma en timme när jag ändå var där. Joggade 3 km, körde lite ben och cyklade 5 km som avslut. Svettig och härlig nu.

Att åka bil till Uppsala är lyx. Det tar en timme medan bussen tar nästan två.

Nehepp, måste skriva lite grejs både här och var nu.

Godkväll


Högskoleprovet

Återigen har jag plågat mig igenom en lördag med högskoleprovet. Innan jag loggade in på min blogg försökte jag komma in på studera.nu för att rätta provet men sidan verkar överbelastad. Inte konstigt. Resultatet lär jag inte berätta här eftersom det antagligen har gått lika dåligt som de två tidigare gångerna.

Träning

Har varit på gymmet på Friskis idag. Mitt jympakort har gått ut och nu funderar jag på att köra på gymmet istället. Har inte bestämt mig helt säkert än dock. Kanske ska köra på ett kombinerat med båda gym och jympa. 

 

Happy happy happy!!!

Såg just nu att jag har klarat tentan i anatomi!!!


Grattis Amanda

äntligen är alla barnen Hedberg myndiga :D

Detta firades först med öl på Pitchers



Sedan middag på restaurang








♥ GRATTIS ♥


För mycket socker denna helg!

   

Lite firande i förskott.


Romme med Elsa


Mot Borlänge med paus i Avesta.

Så himla skönt i solen

Hade inte åkt på ett helt år! Var så kul!

Där hade jag fortfarande två vantar...

En underbar dag :)

Är man kvinna så är man.

Jag vet att det har kommit fler inlägg idag än det gjorde under hela förra månaden typ men jag har tråkigt och fick helt plötsligt ett blogg sug. 

Det jag ville skriva nu var att jag igår kväll var inne på bloggportalen och såg en reklamannons från Nelly.com. Det fanns jättefina klänningar som jag vill ha.. Jag har aldrig köpt kläder på internet eftersom man inte kan prova plaggen men nu är jag riktigt sugen på att slå till. Kommer säkert inte hända dock. Lika bra det kanske. Istället borde jag gå på stan imorgon och leta fina kläder. Eller så borde jag spara pengana. Haha.  

Första april

Just hemkommen från träning. Det var samma pass som jag var på i tisdags kväll, syrrans favoritpass. Idag började tränaren med att förklara några steg som var lite krångliga och sade sedan att vi skulle testa något annat istället för armhävningar. Hon satte sig på golvet för att visa och alla följde hennes exempel. Började trycka ut armarna i luften fram och tillbaka. Hela salen gjorde detsamma och snart pekade ledaren på oss och skrattade. Kul. Då har man för en gångs skull blivit lurad första april.

Imorgon ska jag, Elsa och Vivi till Cornelia för att äta, snacka skit och spela "lips". Det ska bli kul. Blir ganska titdig kväll eftersom jag och Elsa ska upp tidigt på lördag :)

Påsklov

Igår började mitt efterlängtade påsklov!! Ska bli skönt men känner mig inte riktigt så tillfredställd som jag trodde att jag skulle göra. Kanske är för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra under lovet.

Idag fyller i alla fall världens finaste Elsa år! GRATTIS (igen hihi) ♥

 


När vi röjde i lördags.


Längtar tills på lördag!!!!!!!!!!!