Inlägg 91



Helgen spenderades i hufvudstaden. Var på grönan för första gången sedan jag var tre år. Det var skoj :) och så badades det en hel del i värmen! SKÖNT!

Den nionde ska jag och Vivi försöka komma utomlands :) en sistaminuten till grekland eller turkiet eller något. Hoppas och tror att vi kommer hitta något bra och billigt när det börjar närma sig. Ju längre man väntar desto bättre resor dyker upp.

Nu har jag jobbat drygt sju veckor men det är bara knappt två veckor kvar! Jag är redan 11500 kronor rikare på kontot och snart fylls det på med ännu mer :) tihi! Då kan man unna sig en resa eller två, haha.

Ha det bra i värmen mina vänner, Puss
Lailonn

<3

Daniel Bedingfield - If you're not the one


trött flicka

Jag känner mig nedstämd och trött på allt. Vill bara sova för att sedan vakna pigg, fräsch och redo för livet.. Har nästan städat klart nu. Då har jag i alla fall ett rum att kunna vara för mig själv i utan att få ångest över alla saker. Livet går väl alltid upp och ned men jag orkar inte vara nere. Vill upp, vill trivas med mig själv! Oj vad utlämnande det blev. Hej då.  

Roadtrip



Det bidde en roadtrip till Skåne och Danmark i helgen :) 

Sony Ericsson C902

Det blev en Sony Ericsson till sist i alla fall. Den kändes mer lockande på många sätt och vis. Så nu vill jag INTE höra om någon har en bättre att tipsa om eller ifall ni hört att C902 suger! Hoppas den lever upp till förväntningarna :)


mobiltelefon

Ska köpa telefon men vet inte riktigt vilken jag vill ha. Har kollat på Sony Ericsson C902 och Nokia 6220 classic. De båda har sina för och nackdelar men hur ska man kunna veta vilken som passar mig bäst? Ska ned på stan idag med syrran, tänkte smita in i nån telefonaffär och kolla på dom en gång till. Kanske hittar jag nån ny favorit? Det finns hundratals märken och modeller, det är en hel djungel som jag känner mig vilsen i. Har du något förslag på vad jag bör köpa? Du kanske har hört om någon som är bra? SKRIV ISF!




Lailonn     

2 Juli 2008



My 19:th birthday!