Resultat

Shit, fatta nöjd man är över matcherna igår. Tjejerna var helt fokuserade och stämningen var på topp.
 Resultat:
(Kolla Västerås lag 1)

1. Västerås lag 1 - VB Volley. 2-0 (25-19, 25-12)
2. Avesta - Västerås lag 2. 2-0 (25-14, 25-8)
3. VB Volley - Säter. 0-2 (13-25, 17-25)
4. Västerås lag 1 - Avesta. 2-1 (25-22, 18-25, 25-20)
5. Västerås lag 1 - Västerås lag 2. 2-1 (25-23, 23-25, 25-9)
6. Avesta - Säter. 2-0 (25-10, 25-2)
7. Säter - Västerås lag 1. 1-2 (27-25, 19-25, 17-25)
8. VB Volley - Västerås lag 2. 0-2 (23-25, 4-25)
9. Västerås lag 2 - Säter. 2-0 (25-18, 25-21)
10. Avesta _VB Volley. 2-0 (25-13, 25-6)

och så vann vi faktiskt över Avesta. Det var en riktig rysarmatch, men tillslut tog vi hem segern! *Stolt*

Matcher

Yeees! Imorrn ska vi spela volleyboll matcher!! Ska bli så kul. I veckan började jag läsa psykologi. Intressant men mycket plugg. Annars rullar bara livet på som vanligt. Inte mycket som händer.

♥Lailonn♥

Vinnare

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Det beror både på att jag har och har haft (rent ut sagt) jävligt mycket i skolan just nu och så har jag inte haft några bra idéer på vad jag ska blogga om. Men idag har jag faktiskt något att berätta om, så njut ;D

Jag kom hem från skolan runt 16.oo. Innan hade jag kemilektion som tog på krafterna, även om jag inte jobbar så mycket :P  Jag lät hunden springa ut på tomten för att göra sina behov. Sedan satte jag mig framför teven och kollade på city akuten 8-). När klockan blev 17.oo var det dags att äta. Åt pytt i panna med stekt ägg. Jag mamms och Johan satt i köket å pratade. Jag vet inte varför, men vi började kolla på lotterna som jag blev tvungen att sälja för volleybollen. "Sportlotteriet"... typ 0.0001% chans att vinna eller vadå?? Efter att ha spekulerat lite över chanserna att vinna och efter att jag sagt minst 3 gånger att jag ville vinna en bil frågade mamma om jag skulle ta å skrapa en lott. Ja, varför inte? Så jag började skrapa:
- Vafan, de är typ lika svårt att skrapa som på de där coop forum lotterna!
Inget svar.. pratar väl som vanligt med mig själv :P hehe
- En stjärna, vad betyder det? ahaa, en CD-spelare värde 1000 kronor. 
*skrapa, skrapa*
- körsbär.. eeh.. lottpaketet.. neej, inga fler lotter.
*skrapa vidare*
- en klocka.. vad vinner man då då? *kolla* meeen.. en mp3-spelare värde 500 kronor. Jag vill ju vinna en BIIIIL =D
*skrapa mera* 
*skrapa allt*
*scilence*
 - aaaah jag vann en mp3-spelare =D mammamammma, kolla :P *visar stolt upp lotten*

Det kom ganska lägligt med tanke på att min mp3-spelare har varit sönder i några månader. Det mesta jag har vunnit tidigare är typ 100 kronor på bingolotto. Det var dagen innan julafton för två år sedan. Då blev jag helt galen och skrek :P haha! Jag får väl visa en bild på den när den kommer. (innom två veckor)

♥Lailonn♥




   


Ur Sagan om de två tornen.



SAM - "I know. It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mister Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger they were. And sometimes you didn't want to know the end. Because how could the end be happy. How could the world go back to the way it was when so much bad had happened. But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something. Even if you were too small to understand why. But I think, Mister Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back only they didn't. Because they were holding on to something."

FRODO - "What are we holding on to, Sam?"



SAM - "That there's some good in this world, Mister Frodo. And it's worth fighting for."


Fotoalbum



Sådär, äntligen har jag fått in Maltabilderna i ett fotoalbum. Så nu är det bara att titta och njuta. Man kunde visserligen göra det på datorn också men om 10 år kanske det finns nått helt nytt foto system som gör att alla kort försvinner eller vad fan vet jag. Nu finns de kvar i alla fall. 



Igår var jag, Vivi och Elsa hemma hos Corre. Vi skulle kolla på skräckfilm, men när vi precis hade satt på filmen upptäckte jag att jag redan hade sett den, så det var inte lika kul. Ännu värre var att den inte är så bra. Så jag skulle inte rekomendera dig att se "Boogeyman". Jag skulle knappt kalla den skräckfilm och handlingen är patetisk. Har du nån bra skräckis på lager nu till halloween? Tipsa gärna!

The Boogeyman

♥ Lailonn ♥


The winter is here

Snö

Idag faller den första snön över Västerås. Det blev värsta julstämningen när man vaknade och drog upp rullgardinen. Små, lätta snöflingor virvlade ned mot marken. Det är -3°C och blåsigt.
Idag ska jag, Elsa och Vivi ta bussen ut till Corre i Skultuna. Får se vad vi ska hitta på. Lost blir det ikväll i alla fall :P 
Igår på träningen gick det verkligen hur bra som hellst. Äntligen får man lite resultat efter all träning. Smasharna gick skitbra, jag hoppade längdhopp och de flesta servrarna gick hem. Det kändes riktigt bra att komma hem och vara NÖJD över sin insats.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta en promenade med Grynet i snön.