För dig utan liv...

Min underbara dag (för dig utan liv):

Antagligen vaknade jag utav att min väckarklocka ringde, men det märkte inte jag av eftersom att jag vaknade 6.45 utav att mamma kom in i mitt rum och frågade om jag skulle vakna. Jag hade antagligen stängt av min väckarklocka i sömnen. Men det var ganska lungt ändå eftersom att papps kunde köra mig till jobbet idag. Jag kom fram lite för tidigt så jag satte mig i solen ett tag. Sedan gick jag in, småpratade med Egon tills Johannes kom. Vi började springa med böcker igen fast idag var vi så smarta att vi körde böckerna på en liten vagn.. eller vad fan det heter. Så idag blev "flytta biblioteket projektet" klart. Vi softade, tog det lungt och började sedan städa i ett klassrum. Tog inte så mycket på krafterna. Fick gå hem sen. När jag öppnade ytterdörren vräkte regnet ner. Brukar var ganska mysigt med regn, men med tanke på att jag skulle cykla över 5 km i shorts och t-shirt så var det inte min högsta önskan. Men jag kom hem. Blöt som en... eeh... vafan, jag kommer aldrig på nått smart i sånna där lägen... men nu ska jag tänka tills jag kommer på något bra.... eeh... 10 minuter senare: JAAA,som en katt... alltså en blöt katt :D hahahha! Shit asså, I rock so haaard!!! Sedan har jag bara slappat framför teven. Har faktiskt inte så mycket mer att komma med för idag.
Imorrn ska jag spana in killarna som har hand om småungarna som är på fotbollsskola. Vi käkar i samma matsal, så man får passa på ;) hahhaa

Kram Lailonn

Hökåsenskolan, min framtid... inte!!

Vet att det var länge sedan jag skrev. Har börjat jobba så det har lite med det att göra. Idag har jag sprungit med böcker hela dagen i stort sätt.. säkert i över fem-sex timmar. Snacka om att vara trött i både armar och ben. Har en arbetskompis, Johannes, så jag slipper bära allt själv iaf. Det skulle ju ta 100 år och vara tråkigare. Nog pratat om jobbet, för sådant ska man inte haka upp sig på! *tänker på Vivi* ;) haha, nej men vi måste ju hitta på nått snart så att inte världen går under av tråkighet. 

Idag är det Sverige-England. Jag tror att... shit, måste gissa rätt nu... England vinner med 1-0 eller så blir det 1-1. Sverige vinner inte. Sådant känner man på sig!



  

Ödets väg...

Jaha, då var det gjort. Proven som jag gjorde igår gick helt okej. Men jag kände på mig att jag aldrig skulle komma in. Idag var jag hos flygpsykologerna. Hos den ena gjorde jag ett stressprov vilket gick åt helvete. Jag kände mig inte stressad alls, men det gick helt enkelt inte att sitta där med en kärring stirrandes på mig och sedan med ett band som jag skulle lyssna på och svara på frågor som var på engelska... sortera kort, skriva anteckningar, leta efter färger och skriva upp hur det gick i olika fotbollsmatcher. Jag är ingen robot, jag är bara en människa. Äh, jag känner mig ganska lättad ändå. Jag tror inte att jag hade klarat allt plugg. Att läsa 14 tjocka böcker om flyg på 1½ år vet jag inte om jag skulle klara, dessutom är de på engelska. Tror inte det. Men det kom ju som sagt inte som en chock. Läkare kan man ju också bli! fast då behöver man bara 20.0 poäng! haha, vi får se vart livet leder. Vad ödet vill.


Lailonn

bite bit bitten

Ibland kan man undra hur folk tänker. Äh, det var inget. Jag såg på brasilien-kroatien matchen idag. Har faktiskt inte så mycket att säga om det. Brasilien vann. Kroatien spelade bra. Jippie, då var det avklarat! Jag vet att min bloggis blir lite tråkig nu när jag bara skriver och skriver och inte sätter in några bilder, men efter att jag har jobbat så ska jag köpa en digitalkamera så då blir det bilder ska jag säga er..! Men nu får det räcka med att skriva, eller så kanske jag kan ta kort med "familjens" digitalkamera. Problemet är bara att skärmen blir helt svart så man ser inte vad man tar kort på. Trist.
Imorrn blir det vattendraget. Ska sova hos Corre. Hörde rykten om att vi ska tälta. Det var några år sedan man gjorde det! Det blir nog skoj och det är ju huvudsaken.
Fan vad jag vill spela beachvolleyball och fotboll. Får försöka dra med tjejerna... Det kan gå... Men chanserna är minimala =D
Jag har fått myggbätt.


forever
Lailonn


Livet leker

Jävlar vad varmt det har varit nu de senaste dagarna! Man kan ju tro att man har hamnat i nått underbart varmt land. Men jag är faktiskt fortfarande i "kalla" sverige. Även om det inte är så kallt just nu! 27grader var det i eftermiddags. Så det var troligen uppåt 30 grader när det var som varmast.
   Jag har legat i min hängmatta och läst en bok nästan hela dagen! Man blir så slö när det är så varmt. Med en kudde bakom huvudet och ett glas iskallt vatten i min hand blir det riktigt underbart. Jag håller på att läsa Dan Browns Änglar och demoner om det var någon som undrade vad jag läser. Den är väl okej. Jag tyckte Da vinci koden var så dålig att jag slutade läsa efter några sidor, så den här boken är väl lite bättre tror jag.
   Om en vecka börjar jag att jobba så jag får passa på att njuta av sommarlovet nu.
   På onsdag ska jag vara med Vivi, Corre och Elsa. Vi ska ut och bada eller fiska eller nått liknande. Ska bli kul att hitta på nått. Har mest varit på tomten med hunden nu när föräldrarna jobbar. Var visserligen på bajsstranden på Löga igår en sväng och badade.
   Jag ska till Hökåsengropen och bada nu snart. Ska bli skönt att svalka av sig, håller på att svättas ihjäl!! 
   Tänk vad livet kan vara underbart ibland! Just nu finns det ju faktiskt ingenting att klaga på!

Seriöst, livet leker
LailonnIda

framför datorn....

Jag sitter framför datorn i lugnan ro när manda kommer och spionerar. Efter ett tag får jag nog:

Ida: Kan du gå nu??
Manda: Vill du bli av med mig eller?
Ida: JAA!
Manda: Ok, då går jag väl!
Ida: Ja tack!
Manda: klamp klamp klamp... tass tass tass... silence..
Ida: MANDAA!!!!
Manda: tihi
Ida: men GÅÅÅ, ge dig iväg, försvinn!!
Manda: eheh (STORT smile) men men men.....
Ida: Men gå bara! Du skulle ju duscha!!
Manda: Jo, men ta bara ett kort på mig som Lollo kommer att gilla!! (ännu större flin)
Ida: Ok då! Tryck... silence... LOW BATTERY. Det går inte, jag får ta det sen!
Manda: Ok, nu går jag och duschar!
Ida: Äntligen!
Manda: dunk dunk dunk... tassel tassel tassel.... silence...
Ida: MEN VA FAAAN MANDA!!!!
Manda: tihi! det är ju så kul när du aldrig ser mig!!!
Ida: Men jag hör ju varenda gång när du först dunkar i trappen som en galning och sedan tassar upp för trappen igen för att ställa dig bakom min rygg! Jag båder SER och HÖR dig!!!
Manda: Kul ändå!
Ida:  Jaha, men nu börjar du bli riktigt dryg!
Manda: hihi, men nu går jag och duschar, på riktigt!
Ida: Bra.
Sildence i några sekunder
Ida: Jag ser att du står kvar.... GÅÅÅ!
Manda: tihi!!

Tillslut gick hon.


School´s out for summer!!

Kan tyvär inte säga att "school´s out forever.." Men tiden går fort. Snart är man väl där också! Var i skolan en stund idag. Det har inte varit så mycket nu sista veckan. Mest inställda lektioner (jag tackar inte nej). Skulle bara lämna in engelska böcker och få tillbaka ett svensk prov.
   Jag och Mandel gick på stan ett tag sen också. Jag köpte ett par sandaler. Men jag blev lite osäker nu om jag ska lämna tillbaka dom och köpa ett bar högklackade istället, eller om jag ska köpa det också. Jag får se hur plånboken räcker till. Men det borde den ju göra, och skor kan man ju aldrig få för mycket av! Eller hur!?
   Åh, jag hade skrivit ganska mycket nyss men sen så råkade jag (klantig som man är) trycka bort allt, så nu kommer jag inte riktigt ihåg vad jag skrev.. får komma på nya saker!!
   Imorgon är det avslutning. Jag ska ha på mig min gröna klänning. Sen blir det sommarlov på riktigt! Fast jag ska ju jobba i 4 veckor fast sen reser jag till Malta med min kära syster i 3 veckor på språkresa! Det blir kul och bra (eftersom min engelska lärare tjatar om hur svårt engelska B är!!).
   Sommaren blir nog helt underbar...

Lailonn

It all begins...

Hej!

Välkommen till min blogg! 
Skriv gärna kommentarer till mina inlägg, då blir jag glad =D



Lailonn