Intensivt som faen

Godkväll!

Idag har jag varit på första intensivpasset ever. Visst var det jobbigare än medel men inte så himla mycket. Som vanligt blir jympapassen vad man gör de till. Armhävningarna från tårna (de kommer de kommer) och några andra övningar valde jag att förenkla men annars var det bara att köra på. Gillade att hon körde lite ruscher i slutet även fast jag fick håll efter det, höhö. 

Nu blir det film. 

bajs

Fan vad ont jag fick i ryggen. Har nog suttit för lite framför datorn idag. Är nog inget fel på diskarna. Måste skriva om ischias och det är tråkigt :(

Njure

Lika bra att slänga upp njuren också när man väl är igång.






Hurtig kvinna

Idag var jag ute och sprang med mor. Vi sprang nog ungefär 5 km i kylan. Är helt förvånad vad bra det gick. Har inte varit ute och sprungit på väldigt länge men har som ni vet tränat väldigt mycket på friskis.

I maj blir det vårruset (5km) och jag har som mål att springa på under 25 minuter. Mitt "rekord" ligger på 26 min och 15 sek men det ska slås nu.

Med en 7 kg lättare kropp och en del fett som bytts ut mot muskler så borde jag klara det ;)


Party-torsdag

Igår fyllde Hong 20 år och det firade vi med mat på norrlands och utgång på stocken. Efter en lång 1,5h i minusgrader och väldigt lite kläder kom vi in och fick skaka rumpa. Drinkarna var nog alkoholfria i smyg så det enda jag och Moa kunde lita på var jäger. Sviker aldrig. Se några bilder som är tagna med Hongs kamera:



Förfest hos 20-åringen med mousserande och massa fixande!


Vi väntar på mat på norrlands.


Party på stocken!

 

Broken heart - by Ida




äntligen :)

Imorgon blir det exciting!! Jag ska göra mitt bästa för att ta kort och dokumentera och lovar att bilderna isf kommer upp på bloggen imorgon.

Usch, upp 4,30 men är som tur är ledig på onsdag. Då ska jag börja plugga! Måste kämpa mer denna kurs.


för uttråkad

Jag är trött och uttråkad. Igår skrevs tentan och det gick bra för att ha pluggat så sjukt lite.

Nu vill jag gå på bio med västerås snyggaste man :D like thats going to happen. Måste hitta ett bra sätt att introducera mig själv på bara, typ: Hej, vill du gå på bio med mig? haha osmidigt.

danföredan

Jag vill ha Greys anatomy maraton!
Får vänta tills i sommar kanske :(


jag? vem?

ingen hann se senaste inlägget? pjuff.. hehe

motivation

På fredag är det tenta men jag har inte pluggat mycket alls. Idag satt jag typ 20 minuter. Jag är alldeles för nöjd med tillvaron för att bry mig. Jag tycker det är svårt och har inget emot att ha den liggandes till februari eller augusti. Det är konstigt hur jag tänker men kan inte hjälpa det. Ingen motivation helt enkelt.

Ska finna motivationen till nästa kurs. På namnet verkar den mer lovande i alla fall.

Just nu har jag motivation till att träna. Idag har jag varit på medelpass och det kändes bra som vanligt. Joggade dit och gick hem i vinterkylan.

Tussan


Igår fyllde min lilla tjej 7 år :) Hon opererade bort en tå i jul men är snart helt återställd. I sommar blir det fjärilsjakt igen.


Afrodans

Har precis kommit hem efter ett helt nytt pass på F&S - afrodans! Jag tyckte det var jättebra. Skönt att använda kroppen på olika sätt och inte bara som på de vanliga medelpassen. Dansen ska helst utföras barfota och man ska ta ut rörelserna för att få den rätta "afrokänslan". Jag är ofta lite frusen om fötterna men det gick bra ändå eftersom man rörde så mycket på sig. Härlig rytm och musik med trummor, skönt att slippa de vanliga låtarna faktiskt (fastän jag gillar de flesta). Snacka om bra ben och rumpträning! 

Ska definitivt gå på det fler gånger :) 


Briller

Idag var jag och hämtade mina nya glasögon! Gillar de mycket bättre än mina gamla så chansen är stor att jag faktiskt kommer använda de. Tog några snabba bilder och la in, se och njut.



 
Det var svårt att välja bild så det fick bli tre!

 


Ur ett tal om lycka

"Vi ska inte glömma bort att solen även en dålig dag då molnen ligger tjocka helt plötsligt kan bryta igenom och lysa klarare än någonsin" Citerat av Ida Hedberg

Jävla f*tta, hördes någon mummla i sätet framför

Hi guys!

Upp 4,30 och som tur var fick jag skjuts till centralen. Annars hade jag nog fryst ihjäl.

Igår kväll kom jag på att jag såklart inte har skaffat mig något nytt busskort och att det inte går att göra kl 6 på morgonen. Därför skulle jag betala resan dit kontant och sedan köpa busskort i Uppsala på vägen hem. Just när jag kliver på bussen på morgonen och betalar 120 kr som jag fått av pappa, inser jag att min plånbok är tom och korten ligger i partyväskan. Yes. Ringer till mamma och beklagar mig ett par minuter. Vi kommer på att jag ska köpa sms-biljett till hemresan så hon tankar på mitt kontantkort. Är asbitter hela bussresan dit för att det hela kommer kosta mer än vad det skulle ha gjort om jag hade använt hjärnan och för att det var skitkallt.

Så. När jag kommer fram till Uppsala köper jag en sms-biljett från centralen till science park. Tror ni inte att jag köper fel? Jo, jag köper en som kostar dubbelt så mycket - 40kr istället för 20. Så jävla sur och inte alls nån lust att vara i skolan överhuvudtaget. När jag träffar folk från klassen känns allt bättre i alla fall och seminariet går bra. 

Nu ska vi se.. var det något mer som gick åt helvete idag? nej inte än men blir inte förvånad om det kommer. Dagen är inte slut än.     

GRATTIS GABRIELLA 20 ÅR (imorrn...)





Idag firade vi Gabbis! Jag var barnens favorit som vanligt :D


pain is temporary

Jag var ute och gick längs svartån. Det är 15 minusgrader och strålande sol. Tog tillfälle i akt att fundera över allt och prata lite med mig själv.

Jag tror inte att jag kommer klara den stundande tentan. Jag har varit för ofokuserad och lat. Har trott att den 15 januari inte kommer att komma på ett bra tag tills igårkväll då jag insåg att det inte ens är två veckor kvar. Ska göra ett ynkligt försök att lära mig någonting men jag vet inte vart jag ska börja. Sitter här med två tjocka böcker och en bunt papper med saker jag bör kunna vid det här laget. Finns det någon läkemedelskemisk som har lust att förklara allt på ett lätt sätt? Antagligen inte.

Läste klotter på en skylt längs svartån. "Pain is temporary" stod det. Konstigt att det stod just det, inte för att det inte stämmer, bara för att. 

PS. I love you



Har just bölat mig igenom "PS. I love you". Den är fin :)
Å så är Gerard Butler ögongodis i högsta klass. 


Avatar

Den var så bra. I stundens hetta hade jag kunnat sätta den som bästa film jag sett men sedan kom jag i kontakt med verkligheten och insåg att mina sagan om ringen filmer fortfarande ligger i topp. Såklart. Så lätt är det inte att halshugga mina favoriter. Men en välförtjänt andraplats kan den nog få. Se den!


Avatar



Ska ses på bio idag!

Guitar Hero

Nu har jag spelat GH så att mina handleder bubblar av mjölksyra. Jag och Lou spelade mot varandra. Han är en bra GH vän som alltid ställer upp fast särskilt trevlig är han inte. Jävla Lou. Han kan väl låta mig vinna på hard och expert nån gång.