Glad Påsk

I eftermiddag kommer Rasmus hit :) Äntligen!

Igår var jag och Elsa ute på Bill och Bob och tog en öl. Vi var ute redan 20 och åkte hem vid 22.30. Mycket trevlig kväll.



Glad Påsk!!


IKEA

Har varit hemma i Västerås sen i torsdags. Saknar Rasmus men det är nog nyttigt att vara ifrån varandra ibland. Fast längtar till lördag gör jag :)

I lördags var jag och Elsa ute på Pitchers och tog en varsin öl. Mysig trots alla fotbollsfans som vi inte visste skulle vara där. Tydligen spelade FC Barcelona mot Real Madrid så det var fullsmockat med folk. Har man en favoritbar så har man, så vi stannade ändå.

Idag ska jag ut och springa med Elsa och sen ska vi ta en tripp till nybyggde IKEA. Där blir det väl till att strosa runt och såklart äta deras köttbullar.

Rio

Just ja, vi var på bio i lördags och såg Rio i 3D :D hih. Jättemysig film.

 

Påsk i Västerås

Godmorgon :)

Sitter med en ansiktsmask och njuter av en ledig förmiddag.

På torsdag bär det av norrut vilket ska bli kul. Var ett bra tag sedan jag var hemma senast. Har inga planer för dagarna hemma utan ska ta det som de kommer. Rasmus ska i alla fall ta en kort tur upp så han kommer på lördagen (23/7) och så åker vi hem tillsammans på måndagen.

TePe imorgon på studiebesök.


Matlagning

Igår lagade jag köttbullar och potatismos! Blev jättebra trots att jag bara gjort köttbullar en gång tidigare (och det var när jag gick i femman och hade hemkunskapsläxa). Kul att man lyckas. Då kanske man kan göra om det någon gång.

I förmiddags har jag och hjärtat varit på friskis och gymmat. Körde ett "total body workout" på crosstrainern vilket var sjukt jobbigt, sprang 2 km och sen lite styrka på det.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske bio men inget bestämt än.

Helg!

Varit på gymmet en timme nu på förmiddagen. Skönt! Igår firade jag "fredag" så nu är det bara plugg på egen hand resten av veckan. Ska läsa om lokalanestesi. Vi ska snart ta bedövning på varandra!

I lördags var vi en kort sväng till Danmark och gick på ett stort köpcentrum. Jag köpte inget men blev väldigt shoppingsugen såhär i efterhand. Kanske blir en tur till stan någon dag framöver.

Första patienten

Första patienten igår. Var skitnervös innan men när jag hämtat in patienten så släppte det. Det var en jättesöt, social, trevlig dam som visst kunde ligga i stolen. Jag tog fickdjup och blödningsindex och informerade lite om munhygien. Det hela gick över förväntan och var väldigt roligt. Det som krävs nu är träning, träning och ännu mer träning.