IKEA

För en vecka sen ungefär var jag på IKEA och shoppade lite köksgrejer som jag kommer behöva när jag ska flytta. Tog några bilder på mina inköp ^^




Söta kökshanddukar med cupcakes på


och ett matchande förkläde som jag fick av mor :)

Frajdäj

Hej

Händer inte så mycket spännande här, därav den fattiga uppdateringen. Just nu är det jobb och bostadssökande som gäller. Tror att jag kommer hinna få en studentlägenhet innan skolan börjar men det sämsta är att de är sjukt dyra. 4500-4600 kr i hyra ligger de på. De verkar väldigt fina med eget kök osv men ändå..? En bra början om inte annat är det i alla fall.

Idag är jag ledig men jobbar i helgen. Segt, men sen är det bara två veckor kvar. In fact, om två veckor exakt går jag min sista dag. Woho.

Jag ska försöka få någon ordning i mitt rum idag. Dags att dammsuga och byta lakan. Damma skulle också behövas lite här och var. Har sagt att jag ska göra det i ett par veckor.. får se om det kommer hända idag. Kanske, kanske inte ^^ jag är hopplös.

Fika

Om en timme ska jag ner på stan och fika med Elsa och Vivi!

Imorgon är det dags att börja jobba igen.

Vill bli frisk

Min käft är helt fucked up så att säga. Längst bak har tandköttet svällt upp över tänderna så att jag inte kan stänga munnen och än mindre tugga. I gommen har det svällt upp precis vid framtänderna och annars är hela munnen i allmänt öm och uppköttad. Jag är så sjukt trött på det här nu.  

home sweet home

Gaah vad jag svettas! Kanske inte borde tagit på mig mjukisbyxor mitt i sommaren även fast jag är sjuk? :P mitt tandkött och insidan på kinderna är hur ömt som helst och nästan lite uppsvällt. Jag kan typ inte äta. Positivt om jag ska få plats i en liten liten lägenhet eller rum snart ^^. Mor och Far är i Malmö och kollar in mina nya hemtrakter. De är och kollar på bostäder så vi får se om det blir något napp.



Här ska jag spendera fem år :)


Tryggt och bra

Appropå Rosengård. Jag såg på nyheterna att en ambulans hade blivit attackerad av något gäng där här om dagen. Det lät som att de ska sluta skicka ut ambulanser till Rosengård i fortsättningen för att det är för farligt. Känns tryggt. Så nej, jag ska inte bo där.  

Rosengård <3

Letar boende i Malmö. Hoppas jag får tag på det bästa.

I söndags ringde jag 112 för första gången. Ny upplevelse.

Är sjuk :( hoppas penicillinet tar död på streptokockerna snart.

Idag ska jag försöka städa lite och vila upp mig. Måste bestämma innan 12 om jag ska jobba imorgon eller inte. Så svårt att veta hur jag mår imorgon. Idag hade jag inte orkat jobba i alla fall.  

Sol och bad

Igår hängde jag med Elsa och hennes familj ut till Brunnsåker(?). Där badade vi, solade och åt grillat. Vi flög också drake med Elsas småkusiner :D

 






Magplaskdrottningen

Hade en jättemysig dag :)


SKJÅÅWNE

JAG HAR KOMMIT IN PÅ TANDLÄKARUTBILDNINGEN I MALMÖ!!!

har man inget jobb fixar man sig det

Hello!

Jobbade kväll igår och det ska jag göra idag med. Är fortfarande hes men hoppas att det försvinner snart. Jag och mor ska åka till mormor och tvätta fönster. Har man inget bättre för sig så ^^

Ha en bra dag :)

och så blev man ett år äldre.

Vilken helg det har varit :) Bjuder på några bilder:


Festival i Vås! Andreas Johnson


ElsaIdaIdaElsa


Våra favoritvakter!


Andreas och jag ^^ hihi


"I would like a birthday drink" sa jag till Cris (australiensaren ni vet)


Ska man ha en ska den sitta mellan brösten!


I lördags började vi kvällen på Bellmans där vi åt god mat och drack öl.


Festivalen även denna kväll.


Helt off spelade och de var bra!


Timbuktu var med på ett par låtar i slutet.

Festival och sjökrogen både fredag och lördag :) Haft en väldigt trevlig helg och en jättekul födelsedag!