Minnet är bra, men kort

Det känns som att jag har jättemycket att göra fast jag kan inte komma på vad det är. Vet att jag måste plugga in alla ben, muskler och ligament lite bättre än vad jag hade gjort senast. Börja plugga på biokemin som började denna vecka bör jag väl göra också. Vad var det mer? Leta sommarjobb.. :( inte någon rolig historia det där. Frågan är vad det mer var? Det var något mer... eller var det inte det?

Uppdatering

Ny kurs idag - Cellbiologi med biokemi

Kände att det var dags att komma igång med träningen (var 1-2 veckor sen senast) så var på medelpass både igår och idag. Blir nog ett imorgon också.

Det är redan sent, borde sova. Ska försöka komma ihåg att skriva oftare :)

Trött

Det är fan inte så jävla lätt att plugga när man vet att man inte kommer bli något på det. Det behövs mål och vetskap om att det finns ett slut i tunneln. Så kom fan inte till mig och tala om för mig att jag är lat. Det jag saknar är något vettigt att se fram emot. Lat vet jag redan att jag är.


Obduktion

Obduktion idag. Eller kropparna var redan obducerade när vi kom men vi fick plocka med organen och titta och känna på muskler, blodkärl, nerver o.s.v. Var en duktig läkarstudent som gick igenom de mest väsentliga delarna som vi bör kunna.

Hur var det då att se en död människa? Först när vi fick se bröskorgen kunde man inte riktigt koppla det till en riktig människa eftersom den var behandlad och såg mest torkad ut. När vi sedan fick se huvudet och benen som inte var rörda ännu kändes det mer på riktigt. 

Det var häftigt att se hur det ser ut på riktigt.


Ge mig helg nu

Helgen ska spenderas med Dante ♥


Jag hade i alla fall en dålig dag.

VAD ÄR FELET? Hade just skrivit ett otroligt beklagande inlägg där jag berättade om min pissiga dag och vad händer? Den publiceras inte. Hade döpt inlägget till motgång. Någon är emot mig idag.

I sagornas värld


Älvan

Cheshire-katten

Grodan Boll

Becks granne

och vinnaren Benjamin Syrsa

Fler bilder finns på min facebook


Supersize me

Har sett den tre gånger nu. Kunde inte låta bli när den visades på tv. Blir lika förvånad varje gång över konsekvenserna av att enbart äta på McD i 30 dagar. CRAZY! 


Bra dag.

JAG ÄR GODKÄND I ORGANISK KEMI OCH LÄKEMEDELSKEMI!!

Denna dag kunde inte ha varit bättre