here we go...

Nu är första kursen i allmän och biofysikalisk kemi igång. Bara på namnet fattar ni väl att jag inte kan sitta här... 

Snabbuppdat.

Träffade biomedicinarna idag. Grillade och spelade brännboll i våra faddergrupper. Många trevliga så tror det kommer bli braaaa. Ska upp tidigt imorgon så ska gå och lägga mig.

Trumvirvel...



TADAA!!
Den här vackra saken är på väg hem till mig :)


Uppsala

Hellu. Nu har jag varit i Uppsala och kollat in staden. Det var först en mässa och sen välkomsttal i Aulan. Ett par tusen pers var väl där. Har fortfarande inte träffat biomedicinarna men tänkte höra av mig till de så att jag hinner bekanta mig med de innan första föreläsningen på måndag. Är lite sjuk vilket har gjort att allt det här nya hit och dit har kännts ännu mer jobbigt än det kanske hade behövt. 

Det är marknad i Västerås och jag vill ha cocosbollar.  

Jävla rubrikshelvete

Aaaaååh vad confusing livet blev. Nu ska jag lyckas hoppa in i en grupp av människor som redan har hunnit träffas i två dagar och redan börjat alltihop. Var det inte nog med dagen idag? Är det någon som vill jävlas med mig? Kunde hon inte ringt igår och sagt att det fanns en ledig plats i Uppsala? Då hade jag iaf sluppit kämpa för att vara översocial idag med folk jag aldrig kommer se igen. Folk som faktiskt var trevliga som jag kanske hade trivts bra ihop med. Dessutom lägger de i Uppsala två kurser i första terminen med enbart ren äcklig kemi. Min favorit som jag kommer få kämpa med som fan. Paralellt ska jag vara översocial och festa varje kväll. Buhuu. *Ida börjar bli trött eftersom hon var uppe kl 4,30 imorse*

Kanske känns livet inte lika hopplöst imorgon..

Det är inget fel på att bo i Örebro...

Har haft en utmattande men väldigt trevlig dag. Örebro verkar vara en bra stad och universitetet är bra och fullt med massa trevliga människor.

Fast jag är numera student på Uppsala universitet.


Att göra ikväll:

1. Bestämma vad jag ska ha på mig imorgon
2. Duscha
3. Se till att jag får studiebidrag
4. kolla mer på telefon på internet
5. Boka tåg
6. Skriva ut massa kartor och busstabeller så att jag har en chans att hitta skolan imorgon
7. Stressa upp mig
8. Inte kunna somna

Vilket märke ska jag testa denna gång?


Tre mobiltelefoner har jag haft i mitt 20 åriga liv. Först en pålitlig Nokia 3310. Finns inte så mycket att säga om den. Inget krångel, inga problem. Sedan skaffade jag mig en supercool Samsung SGH E330 som man till och med kunde ta bilder med! (man kunde inte föra över bilderna till en dator men den var ju såå cool ändå). Min kära mor fick ta över den för drygt ett år sedan, hehehehe...



Jaha, sen kommer vi till min fina Sony Ericsson C902 som var mig trogen i drygt ett år (kunde du inte lämna mig efter knappt ett år? skulle få så mycket mer pengar på försökringen då..) Bra bilder, (i dagsljus då, annars inte fullt så bra bilder..) snygg design, lite krångel där i mitten av perioden men på slutet funkade du bättre än nånsin.

Vad ska jag skaffa mig för livskamrat denna gång?

Jag är inte bitter

Imorgon är det registrering och "välkomstdag" på Örebro universitet. Jag är skitnervös mest för att jag inte fattar var jag ska ta vägen. Det lär ju vara någon form av nollning denna helg och jag bor i Västerås än så länge. Skit samma, orkar inte bry mig får ta skiten som den kommer. Pendla till Västerås för 200 kr t/r känns inte lockande. 

Är irriterad på tele2 mannen som påstår att de inte spärrar telefoner. LÄR DIG OM VAD NI KAN GÖRA FÖR ERA KUNDER. På hemsidan och enligt polisen ska man ha en anmälan, telefonnummer och IMEI nummer (jag har alla tre) för att kunna SPÄRRA mobilen. - Nej, vi gör inte sånt?? Jävla idiot. 

MALTA 13/8-20/8 2009

Imorgon är det dags att åka till Sthlm! Äntligen. På torsdag åker jag Stini och Louise till Malta och är där en vecka. Ska bli helt underbart. När jag kommit hem och börjat skolan är det dags att börja blogga igen.


Återigen denna bild. Kan kolla på den om och om igen...