Gotland 2008

         
Måndagen den 25 augusti tog jag och Anton båten till Visby. När vi kom fram hyrde vi en tandemcykel och gav oss iväg norrut. Efter att ha tältat två nätter och cyklat på dagarna kom vi till Fårö. Där såg vi får och raukar. 



    
När vi två dagar senare skulle cykla tillbaka mot Visby (ca 7mil som vi skulle ta på en dag) pajade cykeln efter 5 km. Vi hade en mil kvar till bilfärjan så jag satt på cykeln och styrde medan Anton puttade på där bak på släpet. HAHA! Vi tog oss dit och över till Fårösund i alla fall.      


I Fårösund blev vi senare under eftermiddagen upphämtade av Lasse på Visbyhyrcykel som körde oss tillbaka till Visby. Jag fick sitta bak i skåpbilen eftersom han inte hade plats för oss båda. Våra 7 mil på cykel blev till 5 km men vi kom fram som vi hade planerat.


Vi tog in på vandrarhem över en natt och på söndagen gick vi runt i Visby innan båten hem skulle gå. Väldigt fin och mysig stad. 

    
Vi kom till kassan för att köpa biljetter och självklart var de slut. Vi fick "reservbiljetter". De innebar att om någon som köpt biljett inte dök upp eller avbokade skulle vi få plats. Vi fick ett varsitt nummer och som tur var ropades våra nummer upp och vi fick gå ombord.

Det blev en minst sagt annorlunda semester men det var väldgt kul. Spännande att inte veta vart man skulle hamna och hur långt man skulle hinna. Det blev som tur var en del soliga dagar så lite färg fick man på nosen.   

Kommentarer
Postat av: Anton

Jadu det är inget man gjort varje dag. Men som sagt, roligt och spännande var det! Pussi

2008-09-03 @ 14:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback