rabattrensning

Rabattrensning på Pettersberg klockan 10 imorse. Hatar att rensa rabatter, det är så jävla segt men det gick mycket fortare idag än vad det gjorde senast. Det hade väl inte hunnit växa ut så mycket än. När jag kom dit var det hur varmt som helst men efter drygt en timme började det spöregna. Det var sånt där regn som jag älskar men när jag cyklade hem frös jag om fingrarna. Nu har jag iaf gjort mina två rensningar och får tillbaka 500kr som jag betalade extra i börja av säsongen. Nice! Om 3½ timme börjar jag jobba, segt.
 
Igår var en mysig kväll. Tårta ute på altanen och så fick jag öppna present :) Det var en parfym av märket Fendi. Jag gillar doften. Den är lite mer vuxen skulle jag nog säga. Jag har redan några olika parfymer men ingen som luktar som den här. Perfect!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis, det blev lite kallt efter regnet.
Lailonn

Sommar

Gick och la mig runt elva igår. Har inte sovit särskilt mycket den senaste tiden så tänkte ta igen lite nu eftersom jag är ledig idag. Jag har nu vant mig att gå upp 5.30 varje morgon så tror ni inte att jag vaknade den tiden idag också? Jo, men somnade om och sov ganska oroligt fram till 9. Känner mig ändå väldigt utvilad och redo för att fixa i ordning inför kvällens besök. Det ska städas, handlas, plockas jordgubbar och bakas.

Sommaren är definitivt min favoritårstid. Älskar att kunna gå ut utan en massa tjocka kläder, jackor och stora skor. Man ser så mycket fräschare och gladare ut i solljus.
Hoppas sommaren håller i sig in i augusti så får jag nuta av den en stund jag med!
Lailonn



Hand i hand



Många bilder togs i onsdags. Fler av dom finns upplagda på min bdb.
Imorgon kommer mina flickor hit. Jag ska bjuda på tårta tänkte jag, fyller faktiskt år på onsdag!
Lailonn

kämpar på..

På tisdag åker jag till min Anton igen! Då ska jag komma ihåg kameran för de finns mycket vackert att fota där. Bara två slitsamma dagar på jobbet sen får jag vila en dag :) snälla, ge mig sol på onsdag!! 

Ikväll måste jag läsa igenom en bunt papper som handlar om medicinering av gamlingar, yeeho! not! Hoppas de inte planerar något slags förhör för att jag ska få min deligering, då är det kört! haha! jaja, nu ska jag börja plöja mig igenom det där. Vi hörs
Lailonn    

Midsommarafton

Midsommarafton spenderades med Anton i Långtora. Hade en helt underbar dag. Det är så vackert där ute, så fridfullt. Ja, jag stortrivdes helt klart. Det coolaste av allt var att jag för första gången fick flyga segelflyg :D Om man bortser från att jag mådde illa stora delar av turen var det helt fatastiskt. Starten var så kul, höll på att börja garva för mig själv. Älskar när det går så fort! På kvällen blev det firande med massa flygmänniskor :P Hade väldigt trevligt och ville inte åka hem men var tvungen eftersom att det var jobb klockan 7.30 idag. 
Tack Anton för en speciell dag som jag aldrig kommer glömma. <3 
Lailonn 

work

Igår gick jag en "lyftkurs" där jag lärde mig hur man ska lyfta en gamling med lyft. Höjdpunkten var att åka själv med sele och allt! haha! Det värsta var att jag var dödstrött under hela den teoretiska delen. Höll på att somna! Det tackar jag Anton för ^^ Kursen började 13 och slutade 16 och jag började jobba direkt efter. Hade inte ätit något p.g.a. dels dålig planering men också att jag inte trodde att kursen skulle hålla på så länge. Det var bara att byta om och börja. Min första kväll på egen hand var det. Endast jag och en hel våning med gamlingar som behövde hjälp. Jag får inte ge medicin än så det blev jävligt mycket problem kan man väl säga. När klockan blev 21 skulle jag sluta men var långt ifrån klar så det var bara att fortsätta. 21.30 blev jag nedkallad och fick lämna över det sista till nattpersonalen. Helt sönderstressad och virrig cyklade jag hem. Hade inte ätit eller druckit på många timmar men fick knappt i mig något hemma heller. Man tappar matlusten totalt vissa dagar. Jag låter som en klagande gamlig! stackars er som läser! Men ni vet, jag måste ju ge igen på någon :P Idag gick allt bra i alla fall. Inget mer att säga om det.

Sverige - Ryssland ikväll. 
Lailonn



   


Min dag

Kom just hem från jobbet. Det gick över föväntan att springa runt (helt) själv. Trodde att jag skulle vara helt lost hela dagen men jag jobbade på och gjorde rätt för det mesta! Visst ringde jag för att fråga de lite mer vana kollegorna ett antal gånger men det får man väl förvänta sig. Visst suger det att behöva jobba men jag skulle typ dö av rastlöshet om jag inte hade något att göra om dagarna. En annan kul grej: Eleonore som gick i min klass i 8an och 9an ska börja jobba på min våning! Det var länge sedan vi hördes och det är verkligen skönt att känna någon! Positiva nyheter tycker vi om. 

Jag började kolla på Notting Hill igår. Den filmen kan man se många gånger! Fast orkade ändå inte se klart hela.. fanns annat att göra kände jag.  

Senare ska Anton komma hit. Ska bli skoj, tihi! Måste plocka lite grejer från skrivbordet och soffan.. ser så stökigt ut!
Lailonn

Lördag

Igår kväll hostade jag nästan ingenting alls. Jag tror att den är påväg att försvinna nu! yey. Hosta är INTE kul har jag märkt den senaste veckan. Jag vill ju kunna sjunga :)

På söndag ska jag träffa mina flickor. Hoppas det blir sol då. Jag menar det är inte varje dag jag är ledig och har tid att vistas ute i solen så man får passa på. 

 Kom att tänka på mina Maltavänner. I sommar kommer vi inte hinna träffas. Inte kommer jag hinna det i alla fall. Fast Stini skulle komma hit någon gång i sommar. Jag och Stini vet hur man festar! haha. 

Idag har jag räknat på hur mycket jag tjänar på en dag när jag jobbar. Allt för att bli mer positiv inför jobbet :P det funkade inge vidare men vi får se.
 
Idag var jag kortfattad. Måste komma på något att skriva om annars kan det bli svårt!

Lailonn 


inspirationslöst

Orden vill inte komma fram idag. Jag har försökt påbörja detta inlägg minst fem gånger nu men jag får inte ihop meningarna så som jag vill ha dem. Satte på Aerosmith i högtalarna men det gjorde inte saken bättre. Var väldigt länge sen jag lyssnade på Aerosmith nu, förrutom Last Child som spelades på Gitarr Hero igår. Igår var jag ledig och spenderade dagen med Anton. Jag har ingen inspiraton alls så det är ingen idé att fortsätta skriva. Idag kanske ni till och med orkade läsa HELA inlägget?
haha PUSS

Lailonn   

      


"Valpar"

Nu har hunden fått "valpar". Det är inte riktiga valpar utan små äckliga gosedjursslamsor som för henne är valpar. Det har åter igen slagit slint i huvudet på min lilla älskling vilket händer två gånger per år och pågar i sisådär en vecka. Man kan inte tro att det är samma hund. Den riktiga Grynet hatar att ligga och gosa och kela. Denna hormonrubbning gör att hon nästan hela tiden vill ha närhet och hon rent ut sagt lägger sig på en så fort man sätter sig i soffan för en stund. Jag klagar inte på denna personlighetsförändring. Jag älskar att gosa med hunden, så jag passar på och njuter av stunderna jag får ha henne i knäet. Det värsta är om det ska komma hem kompisar eller folk som inte tillhör "flocken". Då kan det bli ett jävla liv. Hon måste ju försvara sina valpar. Jag undrar om det är fler hundar som får för sig att de får valpar. Det är ett fenomen som jag inte har hört någon tala om någonsin.
Nej, nu ska jag lämna mina tankar kring hunden och fixa i ordning lite saker.. (OKEJ, jag har inte städat klart på mitt rum!!)

Lailonn


06-06-06

Nu är designen på min blogg klar tror jag. Jag är nöjd. Det blev snyggt med färgerna och såklart med bilden på mig som Cornelia har ritat.

Jag har haft den här bloggen sedan 6/6-06. Det är lång tid och häftigt datum :D Men har hittills bara skrivit 74 inlägg. Jag har avslutat för att sedan återuppta skrivandet två till tre gånger. Jag tröttnar så lätt men kommer sen på att det är ganska trevligt att sitta och skriva för sig själv så då börjar jag igen.

Är inte 666 djävulens nummer? Coolt i sånna fall. Jag äger djävulens blogg. Jag är djävulen själv. Äh, vad fan snackar jag om? Coolt i alla fall.

Positivt tänkade

Jobbet började idag... vad ska man säga.. om jag inte överlever så får ni som vill komma på min begravning.  


Städa

Efter att ha tänkt på det i veckor kom jag fram till att det nu är dags. Storstädning på rummet. Jobbet börjar imorgon och då skulle det nog kännas rätt skönt om man inte kom hem till en soptipp varje dag för när jag väl har börjat jobba kommer jag aldrig orka städa. Jag har väl inte kommit så långt än om man säger så men det måste bli gjort idag. När jag började plocka in kläder i min garderob hittade jag studentklänningen liggandes i mitten av klädberget. Den var INTE ren. Den var snarare grå än vit och jag hade tydligen suttit i något som liknade kaffefläckar. Vackert. Jag gick direkt ner till tvättstugan och satte igång att tvätta. Resultatet blev väl sådär. Inga kaffefläckar i baken (jag säger kaffefläckar för jag vill inte tänka på vad det KAN vara :S) men man kan fortfarande urskilja några småfläckar (typ bläckstreck?). Tur att jag köpte en billig klänning! 

Nej men nu ska jag fortsätta med städandet!

Lailonn    

  


What a feeling

De ringde senare. Från jobbet alltså. På tisdag börjar jag klockan 7, orka. Hoppas hoppas hoppas jag kommer trivas, eller i alla fall stå ut på ett bra sätt. Annars kommer jag deppa ihop :(

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag är helt nervös, nedstämd och förväntansfull på samma gång. Verkligen jobbig känsla av att inte vara tillfreds med sig själv. Men det går över. Livet är ju, som erik skulle uttryckt sig, som en sinuskurva.

Lailonn

Kaos

Det borde vara så att jag ska börja jobba imorrn, men jag har inte fått tag på arbetsplatsen och "bemmanningstjänst" har inte skickat något schema som de lovade att göra för x antal veckor sedan. Stor suck på Västerås kommun. Det måste vara den mest tröga och konservativaste arbetsgivaren i åtminstone Sverige. Orka. Åtta veckor, sedan får Västerås kommun klara sig utan mig för evigt hoppas jag. 

Gosh, jag hittar inte en av mina ytterst hemliga skrivblock. Var tvungen att skriva in lite saker men efter att ha letat igenom mitt rum som visserligen är som en soptipp hittade jag den inte. Det var i och för sig ganska länge sedan jag hade den men den har förhoppningsvis inte lämnat mitt rum utan att jag varit närvarande. Letandet fortsätter...

Lailonn

Dags att återuppta

Det är lördag kväll och jag är trött och uttråkad men samtidigt mycket lycklig och överväldigad över senaste tidens uppleveler. Studenten och allt som har hänt runt omkring. Fester och traditioner som har varit otroligt roliga men också mycket utmattande. Jag kommer på mig själv såhär i efterhand att vara helt slut. Det finns inga krafter kvar.

Om allt går enligt planerna kommer jag någon gång snart få uppleva en dröm gå i uppfyllelse. Hur sjukt är inte det? Jag ska inte gå in djupare på det just nu. Jag känner mig rätt sårbar på den punkten.

Snart börjar jag jobba. Det blir antagligen drygt åtta veckors arbete inom äldrevård. Kanske inte det roligaste eller mest välbetalda men det var det jag fick. Man får inte vara kräsen. Endast framtiden kan visa vad som händer med mig efter sommaren. Vart jag tar vägen och med vem. Kanske jag stannar eller kanske lyckas jag fly från mitt gamla liv för att upptäcka ett nytt? Jag ska inte lägga ner för mycket energi på att oroa mig inför hösten. Det kommer i sinom tid.

Mitt sista stycke för idag ska handla om NV3B. En klass jag har lärt mig att älska. Vi började som ett gäng helt olika individer som kunde lära av varandra och det gjorde vi. Vi slutade som 28 starka men fortfarande helt olika individer. Jag har inte riktigt fattat att vi aldrig mer kommer ha lektioner tillsamans igen. Det är sjukt många timmar vi spenderat tillsammans. Nu är det över och jag hann inte ta farväl. Erik träffade jag på väg till vasa. Vi hann snacka lite vilket jag gärna hade velat göra med fler. Men många av dessa själar kommer jag träffa snart igen. Nu på slutet blev vi riktigt tighta. Mycket festande och planerande inför utklädnadsshow, middagar och andra utflykter. Vi blev ett. Nu är vi inte längre ett och det känns i hjärtat. Lite tomt och vemodigt. Jag grät till och med, det som jag nästan var säker på att jag inte skulle göra. Klart det var för Elsa. Min lilla Ängel. Jag skulle inte klarat mig igenom NV utan framförallt henne men Vivi och Corre har hjälpt mig otroligt mycket även de. Nu är det dags att sluta. Se upp världen för här komer NV3B!

NV3Besegrar världen
Lailonn