Friskis & Svettis

Friskis & Svettis

Kom precis hem. Tog ett medel jympapass på Friskis & Svettis. Det var jobbigare än det brukade vara, kan bero på att jag inte alls är i samma form nu. Men om jag fortsätter så kanske jag kommer i form igen.. Slutsats: Jag får väl fortsätta :P hehe.

Var nöjd med allt som livet ger för björntjänst inte gör så glad.

Har börjat läsa "ett öga rött" av Jonas Hassen Khemiri. Jag gillar sättet den är skriven på. Vissa tycker att det är jobbigt att läsa den p.g.a. alla feluppbyggda meningar men jag tycker att man får en helt annan känsla när man läser och man kommer lixom in i texten efter ett tag. Den 8 december ska vi gå och lyssna på honom när han berättar om sina böcker, det ska bli intressant. Har nämligen hört att han är roliga att lyssna på.
 
Jonas Hassen Khemiri


Inget

Idag var jag hos herr tandläkare. Inga hål?? WHAT?? nöjd :) Inte lika nöjd över fysikprovet. ääh, borde inte ens nämna det.. bara lägga det bakom mig och glömma. Skolkatalogen kom igår, så nu har jag suttit och granskat alla kort, hehe :P  Weeei, imorrn börjar jag 10.50.. skööönt!! Ska draa, Puss (L)

Göteborg



Kom hem från Göteborg 15.30 idag! Har haft underbart roligt =) Det var härligt att se truckflatorna igen. Och det kändes verkligen skönt att se Martin och Daniel också, det var ju ändå dom som höll koll på oss på Malta, dom var lixom där hela tiden.. och nu kommer man kanske aldrig mer att se dom igen! Partyt för övrigt var kulkul, bara att de inte spelade de bästa låtarna från Numero Uno. Erik den svikaren kom inte.. men sörjer inte över det =P Här över är det lite bilder från hotellrummet. Det var fint.. men det blev ganska så väldigt stökigt redan på fredagkvällen, haha, men det är så det ska vara i ett äkta truckflaterum =D

Hoppas vi ses snart igen
Love Kyss 

Sjukling

Ja, nu har man varit soffliggare fyra dagar i rad. Så nu måste jag väl dra mig till skolan imorrn. Är inte frisk än, men jag ska nog orka.. får ta en dag i taget. Jag som så gärna ville dansa salsa på gympan imorrn! hade sett fram emot det så mycket, men det är nog inte så lyckat att dansa med dålig hals och öroninflammation :P ääh, får se om jag "råkar" vara med på ett hörn.

Dagen för avresa till Göteborg närmar sig! Truckflatorna är ivrigare än någonsin och vi längtar tillsammans (på msn) tills på fredag. Vi blir sex truckisar totalt. Synd att inte Stephie kommer, men vi får göra det bästa av situationen! Ska bli kul att se Arne igen :P den jäveln som inte brydde sig ett skit om mig!! inte sa han "hej då" när han åkte heller. Ääh, jag var ju trots allt bara hans "slampa" ;) haha. Ska nog dra ett mensskämt när jag ser honom, då kommer han komma ihåg vem jag var!! =D Life´s wonderful.

Snart ses vi igen!!
Gänget

Shit, måste verkligen ut å shoppa innan fredag. Men har ingen lust. Känner mig bara ful när jag står där å prövar kläder.. självförtroendet har nått botten men det kanske lyfts ett snäpp när jag får träffa mina lovers till helgen, det funkade på Malta, varför inte i Gbg? får se!!

Jag vet att folk kollar min blogg, vilket är jättekul.. men det är aldrig nån som skriver nån kommentar.. det är tråkigt. Jag vill veta vad ni tycker och vad ni tänker när ni läser, det är bara att lägga till nån ful kommentar, det tar typ högst 10 sekunder. Så  PLEASE skriv bara nått, vad som hellst. (behöver inte vara till just det här inlägget, men skriv gärna nått när ni har varit inne och läst så att jag får lite respons :) kanske nått tidigare inlägg? Aja, ska inte tjata, ni får göra som ni vill mina vänner!!


Just vid sånna här tillfällen borde jag skriva "ingen nämnd, ingen glömd" men idag tar jag chansen, den här poetiska.. ehh.. saken jag har skrivit, skrev jag när jag tänkte på er:
Stini, Stephie, Sofie, Lollo, Maria, Anton, Vivi, Elsa, Corre, Kajsa, Gabriella och Mael.

Mitt hjärta är som ett pussel,
ni bär på en varsin pusselbit.
När vi ses läggs bitarna på plats
och mitt hjärta blir helt.
(ooh, jag är så poetisk..men seriously, jag menar det.)


See you,
Lailonn


De glada dar vi haft tillsammans...

....ska snart FORTSÄTTA!! För jag kommer snart få träffa mina flickvänner ;P igen nästa helg. Då blir det party och till att återuppleva hotellivet igen!! Det är så vi lever, så det ska vara. Truckflator ska hålla till på hotell tillsammans. Det är då vi trivs. +Choklad och raklödder, sedan är helgen fulländad! 
See you soon lovers, 
Er förevigt
Idahoe.  


Lasse V.

Ja, nu har mamma kommit fram till Las Vegas. Undrar hur vi ska klara oss här hemma själva nu i en vecka!! Men det ska nog gå bra. Vi har inte hunnit äta skräpmat en enda gång hittills i alla fall. Men det kommer, tro mig ;) På onsdag ska jag ha matteprov. Första provet i Matte C. Jag har inte pluggat mycket till det, men jag hoppas det går bra ändå. Har halvstudiedag imorgon, då kan jag plugga!! Om jag orkar d.v.s. :P 

Tips om en bok ni EJ bör läsa: Mördare utan ansikte av Henning Mankell. Den var INTE bra.. Nu vet ni det!! 


Mörker

Dagarna blir kortare medan nätterna blir längre men inte får man sova längre för det. Man blir så lurad. Lurad av att man tror att man sover mindre och blir därför tröttare. Där har ni förklaringen till att man är tröttare på vintern. Det är i alla fall jag och det började i tisdags. I tisdags blev det vinter i mina ögon. Eller det blev i alla fall övergång till vinter. Så snart är den här. Den fruktade kylan kommer smygande och jag har inte ens hunnit köpa en jacka. Inga skor heller. Men jag ska gå och kolla på det snart. När jag orkar och har lust.
   Livet traskar vidare.

Lailonn


Grynet

Grynet

Pördawöö