Flytt

NU ÅKER VI!

Kryssning

Idag åker jag iväg på kryssning med biomedicinarna :)

random inlägg

Long time no see.

Haft ledigt i fem dagar nu och inte har jag gjort något särskilt vettigt av de dagarna.. Det var inte tanken heller men lite tråkigt är det att bara vara hemma. Imorgon ska jag äntligen få träffa min bästa (även om hon tycker om att provocera) vän. Har saknat våra ölkvällar som det blev ett par (för många?) av i början och mitten av sommaren. 

Undrar vart min kamera är förresten.. 

Slut!

Sista dagen klar. Det bjöds på tårta som tack för sommaren. Nu är jag trött och glad att jag har två veckors semester framför mig.


1 dag kvar

Missade "2 dagar kvar" men lite för sent för det nu ^^. Har just stått och bakat chokladrutor som jag ska bjuda arbetskollegorna på min sista dag. Jag ska cykla extra försiktigt imorgon eftersom risken att jag ramlar eller tappar bakverken är mycket stor. Fredagen den 13:de får ej underskattas. Har dock aldrig råkat ut för något dåligt den dagen. En gång hittade jag 50 kr på stan vilket ju var positivt så det kanske är någon form av turdag istället. Får se imorgon.

Igår köpte jag ett bord och fyra stolar på jysk. Som sagt ska jag ta kort så fort det står på plats.

EN DAG KVAR!!!

3 dagar kvar

Woho, slutet närmar sig ^^

På Jysk har jag nu hittat bord och stolar som jag antagligen ska köpa. Får visa bilder sen när jag har fyttat in och kommit tillrätta.


4 dagar kvar

Det blev lite shoppat idag. Handdukar på Moderna hem, lite småplock på IKEA och en dammsugare på NetonNet. Har även bestämt mig för en soffa och ett set med kastruller som jag ska köpa på IKEA nere i Malmö. Det mesta som är kvar får köpas där nere så att vi får in allt som ska med i bilen. Dock ska en mikrovågsugn och en vattenkokare införskaffas nu innan flytten. Så svårt att veta vilka som är bra. Finns ju endel väldigt billiga som man inte har en aning om hur de fungerar. Står inte så mycket på internet heller.

Nu börjar nedräkningen till jobbet slutar: 4 dagar kvar.  


Shopping

Mot IKEA!

Den 27 augusti drar flyttlasset mot Malmö.

Dreams

jag är såååå trött. Skulle haft ledigt lördag och söndag denna vecka men erbjöd mig att jobba lördag. Lika bra att kämpa på när det är så lite kvar. Helg-OB är inte helt fel heller.

Jag vill börja träna igen. Är förkyld, helt igentäppt.


  
Önskar att jag låg på någon beach långt härifrån. Kreta 2007
(saknar mitt långa hår litegrann..)


Jag vet vad jag vill

Fick mail från polisrekryteringen med en kallelse till tester på pliktverket. Tänk att jag skulle komma till sista steget i uttagningarna till polishögskolan, det trodde jag inte. Jag kommer såklart att tacka nej med tanke på tandläkarhögskolan. Den platsen värdesätter jag lite högre. Dock tar det lite emot att avsluta något man har kämpat för. Jag får glädja någon annan, som vill bli polis mer än mig, med min plats på pliktverket istället. Skryta med att jag av drygt 9000 sökande var en av de 600 bästa kan jag göra i alla fall ^^ hihi.  


slipper vara hemlös

Jag har fått en studentlägenhet :D

lägenhetsnytt

en sak till jag kom på:

Jag är drygt en och en halv timme ifrån en studentlägenhet i Malmö. COME OOON.

bara för att

Måste bara tillägga att det minsann blev städat och fixat i fredags!! Äntligen.

Apropå äntligen - helgen är över! (har jobbat lör & sön)