nice surprice

Jag har körtelfeber.


Sjuk

Skulle åka till Gotland imorgon men det ser inte så ljust ut på den punkten. Har haft ont i halsen i drygt en vecka och penicillinet verkar inte funka. Alltså är det förmodligen inte streptokocker som det vanligtvis är. Vill inte vara sjuk just nu när allt roligt ska hända :(

Tack Anton!




För den finaste presenten.. <3

Hancock

Var och såg Hancock på bio idag med två små flickor. Den var verkligen bra, tro det eller ej. Hade inga större förväntningar när vi satte oss i salongen men ju längre filmen gick desto mer insåg jag hur road jag var av filmen. Den klassas som actionkomedi vilket stämmer mycket bra men den hade lite små bitar av allt möjligt. Rekomenderar denna film trots att vissa verkade mindre intresserade, som exempelvis kvinnan snett bakom oss som snarkade sig igenom halva filmen.


080810

Seriöst, jag sitter här och har tråkigt och föräter mig på pingvinlakrits som morbror Leif köpt. De är fan inte ens särskilt goda.. Ska se om flickorna har lust med bio idag annars händer väl inte så mycket. Städa och sy. Tänk att det kan vara så tråkigt att inte göra någonting? 

080809

Det blev ingen resa för min och Vivis del :( Alla bra sistaminuten resor tog slut p.g.a. vädret så vi bestämde oss för att inte åka alls. Igår jobbade jag min sista dag :) hade nog inte klarat en enda dag till eftersom min rygg har tagit mycket stryk.
Det är så skönt att äntligen vara ledig men det värsta är att nu när jag kan koppla av börjar jag känna mig sjuk. Hoppas det blir bättre snabbt.
Jag tror att Norge verkligen kommer bli av. Det är skrämmade men samtidigt väldigt spännade att göra något helt annorlunda från vad jag gjort hittills i mitt liv. Hoppas det blir bra hur det nu än blir.
Tackade nej till min plats på sjökaptensutbildnigen idag men måste erkänna att jag var lite sugen. Jag verkar dras till saker jag inte vet något om. Det blir så mycket mer spännande. Vi får väl se om jag fortfarande är intresserad om ett år, då kanke det blir Chalmers... Men mycket kan hända på ett år.

Lailonn

Mina kommande veckor (PRELIMINÄRT men förhoppningsvis..)

v. 32 Jobb
v. 33 Utamlands med Vivi
v. 34 Skärgården med Anton och en segelbåt
v. 35 Gotland med Anton och en cykel


Min kommande vecka (lite PRELIMINÄRT)

2/8 Lördag - Träffa Kajsa <3 Jobba 16,15-21,00
3/8 Söndag - Jobba 7,30-16,15  Träffa Anton ev. gå på bio
4/8 Måndag - LEDIG, heldag med Anton, antagligen en sväng på stan
5/8 Tisdag - Jobba 7,30-15,00  Boka resa med Vivi?
6/8 Onsdag - Jobba 7,30-14,00 jobba 16,15-21,00
7/8 Torsdag - Jobba 7,30-15,00  Leka med Ruby <3
8/8 Fredag - Jobba 7,30-16,15 SISTA DAGEN PÅ JOBBET! Packa!
9/8 Lördag - Jag och Vivi flyr ladet :D