Nike

Idag har jag shoppat :D Bland annat dessa godingar: 


mmmm....

Loooov

Godkväll,

Äntligen är tentaveckan över och det har gått helt okej. Hoppas jag. Är nu hemma i Västerås och ska njuta av en hel veckas välförtjänt ledighet. Igår var jag i Sthlm med syrran och hälsade på Elsa. Vi var ute på Debaser och dansade. Mycket trevlig kväll. Det bästa var ändå pommes med beasås på donken. Såna jävla cravings jag hade :P haha.

Vad jag ska hitta på i veckan får vi se. Kanske tar mig ner på stan och shoppar lite.

Ikväll blir det kanske film.

Tentavecka

Sart är tentaveckan över och jag kan komma igång med lite mer bloggning än vad som har blivit. Imorgon är det dags för den stora tentan som jag verkligen vill ska gå bra. Det känns bra. Jag tror att jag har lyckats få med allt och kan det relativt bra. I tisdags redovisade jag den vetenskapliga artikeln och det gick bättre än jag förväntat mig så om det inte är godkänt blir jag mycket förvånad. Idag blir det sistaminuten plugg men även ganska mycket vila.

Vi hörs snart igen, Kram

Gott nytt år!

Gott nytt år!


Allt julfirande hemma har varit hur mysigt som helst. Nu har dock tentaångesten tagit över. Har nästan skrivit klart ett referat på en vetenskaplig artikel som ska in den 10 januari så det känns bra att den är under kontroll. Hur tentan ska gå är dock mer tveksamt.

Anyway, vi hörs