Kallbad

My dear frinds,

Malmö kallbadhus är awesome och jag kan stolt säga att jag idag har badat i havet! Jag och Karin tog oss en cykelutflykt ner till havet och bastade och jag tog mig två snabba dopp. Regnade och blåste riktigt hårt när vi cyklade tillbaka vilket inte var den skönaste upplevelsen men man kan inte få allt.

Ikväll: bowling

Diastämma

Körövning idag och det lät väldigt bra :) På tisdag ska vi ha en kort lunchkonsert med 6 låtar. Ska försöka filma konserten och så kanske jag med lite hjälp kan lägga upp den här på bloggen sen :)

Basmöte imorrn och jag ser inte fram emot det. Hoppas vi tillsammans kan lösa mysteriet med emaljen.

Trygg i sitt leende

Fattar inte vad folk håller på med här nere. Folk skjuts var och varannan dag. Oskyldig människor som står och väntar på bussen har fått skott i ryggen. Inte konstigt att man inte känner sig helt trygg i Malmö.

Hade ingen aning om att emaljen var så jäkla avancerad. Har i alla fall en ny fin bok att läsa om den i.

Jacka

Alla vet att man som student ska hålla hårt i pengarna. Idag tappade jag greppet. Hehe, nejdå. Jag kände att det var dags att köpa en jacka. en riktig vinterjacka denna gång. Som jag sa till Elsa; "All den tid då jag bott i Västerås har jag aldrig köpt en riktig vinterjacka. Så flyttar jag ner till söder och då skaffar jag mig en varm jacka. Typiskt mig." Nu är det bara att hoppas på en kall vinter.






Jo, jag vet, snyggt med vinterjacka och bara ben..
 


t.o.m. matlåda blev det

Skola till 15 och sedan cyklade jag hem med Emil och Karin som bor i samma hus som mig. Vi bestämde att vi skulle laga mat tillsammans ikväll. Jag tog mig till F&S där jag körde ett medelpass och sen drog jag och Karin upp till Emil och lagade tapas med kyckling och keso. Mycket gott och trevligt med sällskap.

Efter denna vecka bör jag veta typ allt om slemhinnan och dess olika celler. Gulp.


Myskväll

Oj, nu är det nästan en vecka sedan jag uppdaterade. Vet inte vart tiden tog vägen :) Ikväll har jag ätit middag på restaurang med pappsen här nere i Malmö. Mycket trevligt att äntligen se ett välbekant ansikte. Tidigare idag har vi övat inför spex som ska hållas på fredag då det även är tacksittning för faddrarna. Hoppas på en rolig kväll!

Time to sleep ♥