Djurdoktorn

Åh, min praktik är så häftig. Har jobbat två dagar nu och jag har hunnit se ganska mycket redan. På förmiddagarna opereras det och ja, jag får stå precis bredvid och se hur de gör. Igår steriliserades två tikkatter och en tumör opererades bort från en hund. Senare kom en stor långhårig hund som skulle springa i en vattentank, sjukgymnastik! Den raggade så att hela rummet blev blött :D Efteråt fick den akupunktur.

Idag har jag sett några ultraljudundersökningar och tandvård. En av veterinärerna är specialiserad på tänder så idag fick jag se henne dra ut massa tänder på en toypudel. Jag fick tvätta av tänderna från blod efteråt. Fick också raka en hel katt idag. De ville bli av med alla tovor i pälsen så allt utom huvud, tassar och svans rök.

Nästan alla som jobbar där har hundar som är med på jobbet i lunch-/omklädningsrummet. 7 hundar samsas där bak och de är så söta. Den sötaste är en taxvalp på ca 10 veckor. Hon busar och pussas och bits som en galning. Jag vill ta med henne hem!

Nu är jag jättetrött!

Kommentarer
Postat av: Lene

Hej

Ser att du har varit i praktik hos vet som är specialiseret i tandvård på hund. Bor i Enköping och ville gärna i kontakt med specialist ang. en av mina valpar möjligen har problem med "valp"-hörntand. Pratade med Strömsholm och blev ärligt lite rädd när vet där sa att det var ett drastiskt steg att ta bort valp-tand - när de i utlandet säger att det är ett litet och snabbt ingrep???!! Vad skall man tro??

Mvh

Lene

Hoppas att höra från dig!

2010-01-18 @ 12:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback